Megdöbbentő mesék

Antikvár Könyv
 
0 értékelés

Címkék:

Fantasy, Horror, Antológia,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Mit tehet egy apa, ha rájön, hogy gyermekének tanítója maga a Sátán? Megőrzi-e elméje épségét a temetőőr, akinek lidérces vendége újra és újra elkéri az egyik kripta kulcsát? Megmentheti-e az egykori vietnami veterán harcos életét az "ördög ajándéka"?
Olyan kérdések ezek, amelyekre csak a halál völgyében kaphatunk választ. E kötet szerzője járt ott. Naid Samat éveket töltött az egykori apácatemető szomszédságában, éjjelente pedig kisétált a romtemplomhoz, hallgatva az éjszaka suttogásait. S ahangok meséltek: a vidámpark rovott múltú éjjeliőréről, aki zseniális rejtekhelyet talált egy hullának, a kisvárosról, ahol senkinek sem szabad elkésnie, a férfiról, aki csak felesége halála után tudja meg a szörnyű titkot... Naid Samat, a rémületkeltés új mestere nem okoz csalódást a rajongóknak.
Ha megveszi ezt a könyvet, fogadjon meg egy jó tanácsot: éjjel soha ne tegye az ágya alá! egy sötétből kinyúló, borotvaéles karom ugyanis csak erre vár.

Megdöbbentő mesék

Szerző: Samat, Naid
Kiadó: Lícium-Art
Kiadás éve: 2002
Címkék: Fantasy, Horror, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat