Menekülés a Naprendszerből

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Ez a kötet 28 magyar sci-fi szerző 30 elbeszélését tartalmazza. Az összeállítás felvonultatja a tudományos fantasztikum majd minden irányzatát a hagyományos űrkalandtól a modern, lélektani feszültségekkel teli, sajátos emberábrázolásig. Tulajdonképpen ez is az összeállítás célja, hogy teljes egészében mutassa be a magyar olvasóközönségnek ennek a korszerű műfajnak valamennyi változatát, vonulatát. Sziporkázó ötletek, eredeti humor – és annyi stílus, ahány szerző. A szerzők között egyaránt megtalálható szárnyait bontogató tehetséges pályakezdő író és a magyar sci-fi határainkon túl is elismert reprezentánsa. Bár a szerzők stílusa egymástól sok esetben nagyon különbözik, valamennyinek egy a kicsengése: a humánum, az ember és az emberi értékek tisztelése, féltése. A kötetet neves grafikusok illusztrációi teszik színessé, élvezetessé.

Menekülés a Naprendszerből

Kiadó: Vega
Kiadás éve: 1988
Címkék: Sci-fi, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat