Nyugatvég krónikái

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Három regény egy kötetben:
Az Ember Könyve,
Az Elveszettek könyve,
A Hazatérők könyve

Az Ember Átka - a bírvágy - állandó háborúskodásba taszította Nyugatvéget. Birodalmak hullanak porba, dinasztiák szűnnek meg utód nélkül, az ősi Népek - a nemes noldák és az ügyes kezű freyek - megkeseredve hagyták el a kontinenst, ráadásul a mágiának is nyoma veszett. Az ember magára maradt, a múlt csupán a mesékben élt...
Egy ifjú - majdnem gyermek még - aki az ábrándjait kergeti és egy meglett harcos, kit istenei nehéz feladattal bíztak meg, összefog, hogy barátságot tanuljon egymástól egy ellenséges világban és hogy elpusztítsa a saját hatalmától megrészegült, gonosz Yrjí en-Unelrikét, Nyugatvég utolsó varázstudóját. Az ifjú Suleran elindul az úton, mely az ábrándok és a mesék honából a valóságba vezet.
Miközben Suleran az álmait kergeti, hazáját veszély fenyegeti. Yrjí népe világhódító terveket sző, s a harcias varunok előtt sorra hódolnak be az embernépek országai. Suleran válaszút elé kerül: harcoljon legjobb tudása szerint, vagy próbálja meg feléleszteni a legendákat, s azokat fordítani hazája hasznára.

Colin J. Fayard Nyugatvég-trilógiája a legjobb tolkieni hagyományokat követő művek sorába tartozik, melyben a kellemes meseszövés, a tündérmesék hangulatának megidézése éppen olyan fontos, mint az izgalmas, fordulatos cselekmény. Sem a heroikus fantasy, sem a high fantasy kedvelői nem fognak csalódni ebben a kötetben.

Nyugatvég krónikái

Szerző: Fayard, Colin J.
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 1997
Címkék: Fantasy, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat