Regnum Hermeticum

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
A sötét középkor. A hűbéri lánc legalján sínylődők, a pestis és vérhas járványok, a keresztes háborúk, az inkvizíciós perek, a higiéniát szinte teljesen mellőző városok kora. És kora Európa újra és újra átszabásának, a világi és egyházi hatalom rivalizálásának, a születés alapján nyert előjogoknak.
A ragyogó középkor. A királyi udvarok fényűző pompájának, a gótikának és az ég felé nyúló katedrálisoknak, a keresztény művészet virágzásának kora. És kora a trubadúrok és trouvere-ok költészetének, a drámai misztériumoknak, Chrétien deTroyesnek, Vogelveidének, Villonnak és Chaurecnek.
A kötet ebbe a csodás és ellentmondásos korba kalauzolja el az olvasót, azonban nem egyszerűen a középkorba, de a középkori Legendák Európájába. A földre, ahol a milliő a történelemből ismert világ mása, ám amit az utókor egy kézlegyintéssel legendának vagy babonának titulál, itt nagyon is a mindennapok része.
A Legendák Európájában a hétköznapok árnyékában létezik egy másik világ, a titkos tudományok és csodák világa. A tiltott tanokat hirdető Ordo Hermetics tagjai okkult tanaik és tudásuk pajzsa mögé rejtezve vívják mindennapos harcaikat az őket eltaposni vágyó külvilággal. Lapulnak, várnak, rejteznek és csak magukra támaszkodva, önnön tudásuk és hitük erejében bízva várják egy jobb kor beköszöntét.
Az Ars Magica a dark fantasy műfaj egyik legnépszerűbb világa, melyben ezúttal olyan szerzők révén nyerhet bepillantást az olvasó, akik a legnívósabb fantasy folyóiratokban, könyvekben bizonyították a téma iránti fogékonyságukat és literátusi képességeiket. A Mágia Művészetének különböző értelmezései és szemléleti módjai adnak randevút egymásnak e könyvben, amely igazi csemege minden kalandorszívű és játékos elméjű olvasónak.

Regnum Hermeticum

Szerzők: Csigás Gábor,
Renier, Raoul,
Juhász Viktor,
Renard, Le,
Hawk, Cyrus W.,
Kovács Anna
Kiadó: Beneficium
Kiadás éve: 1998
Címkék: Fantasy, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat