Requiem szerepjáték - Alapkönyv

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

REQUIEM. EGY ÚJ, MAGYAR FEJLESZTÉSŰ SZEREPJÁTÉK ALAPKÖNYV, MELY A BENEFICIUM GONDOZÁSÁBAN LÁT NAPVILÁGOT. ALKOTÓI KÖZÖTT ÉPPÚGY MEGTALÁLNI A HONI SZEREPJÁTSZÁS NAGYJAIT, MINT A KÖVETKEZŐ NEMZEDÉK TEHETSÉGES ÍRÓIT ÉS FEJLESZTŐIT. A KÖTET KÖZEL 340 OLDALÁN EGY TELJES ALAPKÖNYVET TALÁL AZ OLVASÓ - KIDOLGOZOTT, RÉSZLETES HÁTTÉR- VILÁGOT ÉPPÚGY, MINT KÖNNYEN KEZELHETŐ JÁTÉKRENDSZERT.

Könnyeden siklik az ecset. Az olaj síkos sávokban és nyúlós foltokban fedi el a vászon mintáját. Ismerős formákká állnak össze idegen vonalak...
Olaj nehéz szaga hatja át a függönyöket. Fény ömlik a toronyszoba ablakain. Ég kékje, Nap sárgája, fellegek fehérje ismer magára-a vásznakon. Vásznak és vásznak: vásznak a falakon, vásznak az állványokon. Rabul ejtett idő és megalázott távolság.
A herceg ma sem pihen: határozottan siklik az ecset. A herceg bolond... vagy művész? Mindenhol vásznak és vásznak: tájak, korok, emberek. Messzi földekről érkeznek orvosok, hogy dolguk végezetlen, megbabonázva lépjenek ki a toronyból. "A hegy kevésbé meredek, a tenger ott zöldebb, mifelénk nem nőnek ilyen fajta fák…"
"Én ilyennek látom!" Pedig a herceggel felbukott a ló, alá került. Gyermekkora óta a torony rabja. A lába nem mozog, csak a keze és a képzelete…
...Nehéz olajszag a toronyszobában. Csosszanó léptek a herceg háta mögött: ismerős, öreg, csosszanó léptek. Az ecset búcsúzik a vászontól - új kép kerülhet a falra.
"Elkészeültél, uram?"
"Balga kérdés. Sosem készülök el!"

- Nyulászi Zsolt -

Requiem szerepjáték - Alapkönyv

Kiadó: Beneficium
Kiadás éve: 2000
Címkék: Szerepjáték,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat