Sörben az igazság

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Worluk két legjelentősebb kalmárállama, Nordes és Meiran világot behálózó alvilági szervezeteik révén igyekeznek minél nagyobb részt elorozni egymástól a kereskedelem területén. A nordesi Hollók és a Meirani Kézművesek – vagy ahogy mindenki ismeri őket: a Viperák –, e két mindenre elszánt klán most a külső ellenségektől és belső viszályoktól bolygatott Zhíl Birodalom újrafelosztásáért küzd. Jól kidolgozott terveikbe azonban minduntalan beleszól a Sors – legtöbbször nekifenekedett, pénzt, nőket és hírnevet hajhászó kalandozó képében… ám rajtuk kívül még jó néhányan mások is küzdenek a fennmaradásért Worluk kaotikus, vérrel átitatott porondján. Vajon az igazi nagykutyák játékába is képesek beleszóln, vagy törekvéseik jelentéktelenekké törpülnek ezen nagyszabású tervek mellett? Van értelme egyáltalán bármiféle nemes célnak és nagyra törő álomnak akkor, amikor hódító drén seregek fenyegető árnya közelít?

Sörben az igazság

Szerző: Hans, Kristo
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 2003
Címkék: Fantasy, Worluk, a Káosz világa, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat