A kiválasztottak (Csillagkapu Atlantisz- Stargate Atlantis)

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Egy másik világ, egy új életcél…

Úrnak születtek… A Pegazus Galaxisban elég sok helyen rá lehet bukkanni az ősök titokzatos és félelmetes technológiájára. Az atlantiszi kutatók ezért nem is nagyon csodálkoztak, amikor eljutottak egy olyan bolygóra, amelyet egykor maga Dalera, a híres ős védelmezett. Dalerát kitaszították a társai, mert beleszeretett egy egyszerű, halandó férfiba. 
Dalera már rég nem él az ősi bolygón. A századok során sok minden megváltozott. A törvényeket megszegték, és ezért az emberekre zúdult a vérszomjas Lidércek haragja. Csupán néhány Kiválasztott képes használni az ősök technológiáját, ám az uralmuk sokakban gyűlöletet ébreszt. 
Amikor Sheppard őrnagyról és Rodney McKay-ről kiderül, hogy ők is a Kiválasztottak közé tartoznak, a vészhelyzetben lévő bolygón kitör a lázadás. A várható lidérctámadás árnyékában Sheppard-nek mindenkivel szembeszállva kell megőriznie az atlantisziak eszméit, miközben a halálra szánt lázadók túszul ejtik Teylát és Ford hadnagyot.

A Lidércek pedig megérkeznek…

A kiválasztottak (Csillagkapu Atlantisz- Stargate Atlantis)

Szerzők: Whitelaw, Sonny,
Christensen, Elizabeth
Kiadó: M & C Kft.
Kiadás éve: 2007
Címkék: Sci-fi, Filmregény, Stargate, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat