Talizmán

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Egy rés a téridőben a világukra szabadította a rémeket. Azok, akik féltették életüket, lelküket és józan eszüket, elszigetelték magukat a föld mélyében egy hatalmas varázslat korlátai mögé. De térjünk vissza a rémek megjelenésének idejére - mikoron egy halandó varázsló először szőtte mágiáját, hogy megalkosson egy áldott-átkozott amulettet, mely nemzedékeken át birtokosról birtokosra szállt, megmutatva a rémeket és fertőzésük jeleit.

Egy falutól, mely túl szegény ahhoz, hogy megfizesse a rémeket távoltartó varázslat árát... egy asszonyig, aki mindent kockára tesz, csak hogy elkerülje a földalatti örök elszigetelést.... egy emberrémig, aki kénytelen saját népét zsákmányul ejteni... a végső találkozásig és egy megtört varázslatig.
Íme hát a történetek a Földhajnal korának lakóiról. Harcosok ők a rémület végtelen hadjáratában egy olyan ellenség ellen, mely az életerejüket követeli, és melyben fegyverük egyedül csak szavaik ereje, varázslataik és zord elszántságuk, hogy túlélik...

Talizmán

Szerzők: Kubasik, Christopher,
Dowd, Tom,
Koke, Jak,
Gorden, Greg,
Prosperi, Louis J.,
Jenkins, Scott
Kiadó: Beholder
Kiadás éve: 1999
Címkék: Earthdawn, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat