Túlvilági utazás

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A szerző elsősorban fantasztikus-utópisztikus írásai révén ismert. Mindig is szerette az emberi lét lehetőségeinek határait feszegetni. Ebben a kötetben a misztika, a hátborzongató ismeretlen világába kalauzolja el a felfedező kedvű olvasót. Hová vezet a titokzatos, semmiből feltűnt ajtó, s van-e visszatérés a túloldalról? Merre járt a tudós lelke, míg teste vakon botorkált saját laboratóriumában? Mihez kezd Mr. Fotheringay mindenható hatalmával? Valóban a túlvilágon járt a nyomtalanul eltűnt, majd újra felbukkant tanár? Wells írásai tudományos precízitással, máskor magával ragadó fantáziával, időnként fanyar humorral kutatja a válaszokat e bizarr kérdésekre.

Kiadó: Szukits Kiadó

Túlvilági utazás

Szerző: Wells, H.G.
Kiadó: Szukits
Kiadás éve: 1998
Címkék: Fantasy, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat