Végtelen éj

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A szerző igazi mesterműve Kalynthia misztikus birodalmával ismerteti meg az izgalomra vágyó olvasót. A jelen virágzását a távoli múlt homályába tűnő ismeretlenség kísérti. A világ egyre közelebb és közelebb kerül a pusztuláshoz, amit a legtöbb halandó nem is sejthet.

Egy maroknyi kalandozó azonban az Őrzők ősi áldásával szent küldetést vállal magára. Testüket és szellemüket ajánlják föl a jó oltárán, bár tudják, hogy kilátástalan, talán eleve kudarcra ítélt feladatra szánták el magukat. Egymásnak csattanó fegyverek, a világot körülvevő és behálózó mágia segítségével vívják harcukat hőseink a Fekete Herceg dicsőségére avagy kárhozatára.

Végtelen éj

Szerző: Larson, Glenn L.
Kiadó: FutureGates
Kiadás éve: 1997
Címkék: Fantasy, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat