Vurt

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Toll a szájba. Indul az utazás.

Az 1994-ben Arthur C. Clarke-díjjal kitüntetett regény egy sötét, jövőbeli Angliában játszódik. A lepusztult lakótelepeket, mocskos utcákat és technozenétől dübörgő klubokat furcsa emberek és még furcsább lények népesítik be.
Csak egyetlen kiút vezet ebből a világból: a színes tollak, melyek egy másik valóságba, egyenesen a Vurtba taszítják azt, aki a szájába veszi őket.
Firka egy utazás során azt veszítette el a Vurtban, ami a legfontosabb volt számára. Ahhoz, hogy visszaszerezze, szedett-vedett csapatával fel kell hajtania a legritkább és legveszélyesebb tollat, a Fura Sárgát. Még akkor is, ha pontosan tudja: a sárga a halál színe.

A szerzőről:
Jeff Noon 1957-ben született egy észak-angliai kisvárosban. A Manchester University hallgatójaként festészetet és drámát tanult, később egy könyvesboltban dolgozott. Színdarabjait sikerrel játszották, festményeiből kiállítás nyílt, zenészként pedig tagja volt a Manicured Noise nevű együttesnek. Első regénye, a Vurt egyaránt elnyerte a kritikusok és a közönség elismerését is, 1994-ben még a neves Arthur C. Clarke díjat is odaítélték neki. Ezt a könyvet azóta öt regény és egy novelláskötet követte.
Az angol sci-fi egyik legkiemelkedőbb egyéniségének első regénye magyarul
"A kilencvenes évek Philip K. Dickje." - Mail On Sunday
"Jeff Noon regényei annyira jók, hogy figyelmeztető jelzéssel kellene őket ellátni." - Jockeyslut
"Mellbevágó, bizarr, letehetetlen." - Pulp Magazine

Vurt

Szerző: Noon, Jeff
Kiadó: Agave Könyvek Kiadó Kft.
Kiadás éve: 2005
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat