Zombisikoly

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A képzelet birodalma hatalmas, kifogyhatatlan és elpusztíthatatlan. Végigkíséri az emberiség fejlődését az álmokból, vágyakból, érzésekből szőtt láthatatlan lepel, amely a valóság szürke képkockái között megpróbál egy kis színt csempészni életünkbe. Az irodalom egyidős civilizációnkkal és ameddig ember él a Világmindenségnek ebben a szegletében, mindig is jelen lesz. Hazánk kevés ismert tudományos-fantasztikus írót jegyez. Viszokay Tamás neve eddig talán nem tartozott ehhez a körhöz, sajnos a megismeréshez és a megismertetéshez kevés volt az idő, fiatalon, negyvenhárom évesen hunyt el, azonban írásaival méltán foglal helyet a nagyok között.

Zombisikoly

Szerző: Viszokay Tamás
Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 1999
Címkék: Sci-fi, Antológia,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat