A babó

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Tolkien, J.R.R.

Kiadó: Móra

Kiadás éve: 1975
Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

A Gyűrűk Ura mellett A hobbit (vagyis Szobotka Tibor fordításában A babó) J.R.R. Tolkien legismertebb könyve, voltaképp a híres trilógia előzménye. A babó különféle feldolgozásainak létrejötte (1934) óta a világ könyvpiacán előkelő helyet foglal el. Mindazoknak, akik most e képregényváltozatot elolvasták, és illusztrációiban gyönyörködtek, szíves figyelmébe ajánljuk az alapművet, amelyet a Ciceró Kiadó jelentetett meg, és amelyből Mr. Bilbo Baggins, vagyis Zsákos Bilbó, a Gonoszok és a Jók harcát, a tizenhárom kirabolt törpe, Gandalf varázsló és mindmegannyi nagyszerű hős, valamint a tolvaj Szmóg sárkány kalandos történetét izgulhatja végig. A babó örök érvényű meseregény, Tolkien mítoszteremtő, alkotó tevékenységének kiemelkedő remeke.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • A történet kicsit lassú, nyögvenyelős, de izgalmas és fordulatos, Gyűrűk Ura-fanoknak kötelező,de mindenki másnak tudom ajánlani, aki szereti az \"old school\" fantasy-ket, önálló történetként is megállja a helyét.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!