Holdanyó fényes arca

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
A történetet egyes szám első személyben előadó főhős az Angol Királyi Rovartani Társaság tagjaként kutatóútra indul Burmába, a Nágaföldre. Küldetésének hivatalosan bejelentett célja rovargyűjtés, de valójában az Interpol megbízásából utazik az amerikai néger Winter hadnaggyal együtt, aki szintén inkognitóban van: szökött katonát és lecsúszott alkoholistát alakít. Igazi megbízásuk az, hogy felderítsék hét nemrégiben eltűnt, csodaszép lány hollétét, - akik közül hat Európából, egy az USA-ból kelt útra, s közös jellemzőjük, hogy mindegyikük azt emlegette indulása előtt: elmegy új életet kezdeni Holdanyóhoz. A két nyomozó a "Paradicsommadár" elnevezésű bárkán ismerkedik meg Santarcangeli atyával, aki a Vatikán titkos megbízottja, s az a feladata, hogy utána járjon a burmai őserdő mélyén levő missziós házban zajló titokzatos eseményeknek. Egy ködös éjszakán a főhős átvágott torkú, a harikrisnaszektához tartozó fiatalembert talál a kabinjában. Ruháit átkutatva kiderül, hogy a svéd bűnügyi rendőrség munkatársa volt az álruhában utazó férfi. Ezt az a nála talált fénykép is valószínűsíti, amely a hét évvel ezelőtt Burmában nyomtalanul eltűnt svéd régész professzornőt, Annemarie von Asche-t ábrázolja. Még ezen az éjjelen léket kap a bárka, de a két nyomozó és a pap az utasokkal együtt nagy kínnal mégis partot ér. A főhős később megismerkedik két nagyon csinos orvosnővel, akikről kiderül, hogy a Lőwenroth-féle szeretetházban dolgoznak. Ide szól a főhős ajánlása is, és ő nem sokat tétovázik: "szegény hajótörött"-ként mutatkozik be, s így kér segítséget Lőwenroth doktortól. Rengeteg kaland után a nyomozók fényt derítenek az eltűnt lányok hollétére és megfejtik Holdanyó rejtélyét is.

Holdanyó fényes arca

Szerző: Lawrence, Leslie L.
Kiadó: Pannon
Kiadás éve: 1991
Címkék: Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat