Lords of Waterdeep - Scoundrels of Skullport

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

A lordok többé már nem elégszenek meg Vízmélyvára gazdagságával. Új terveket szőnek, melyekkel még nagyobb hatalomra tehetnek szert a birodalomban. A cél Vesztőkút és Koponyarév meghódítása a politika, a cselszövés vagy akár fegyverek segítségével. Csupán egy lord kerülhet ki győztesen az összecsapásokból.

Növekvő város

A Scoundrells of Skullport egy nagyobb kiegészítő a sikeres Lords of Waterdeep játékhoz. A kiegészítő új területeket nyit meg a játékosok előtt, így bővítve a lehetőségeket. Új lordok bőrébe bújhattok, új küldetéseket vállalhattok el és új módokon dönthetitek romba társaitok terveit.

Vesztőkút

Ez a város alatt elterülő kazamata Halaster mágikus kísérleteinek színhelye volt, de most a lordok játszótere. Vesztőkút az egyik új helyszín, amely számos újdonsággal kecsegtet.

Ez a terület főleg a küldetésekre koncentrál. Megjelennek a negyven pontot érő missziók, amik hatalmas jutalmat ígérnek, de elvégzésükhöz hosszú előkészület és óvatosság szükségeltetik. Lesz itt sírfosztás, egy portál védelmének megszervezése vagy éppen egy templom alapítása.

A küldetéseken túl három új lord, számos intrikakártya és épület vált elérhetővé, színesítve a játék világát.

Koponyarév

Nincs is ennél veszélyesebb hely Vízmélyvára környékén. Tolvajok és gyilkosok lepik el az utcákat, akik néhány pénzérméért bárkit eltesznek láb alól vagy eladnak rabszolgának a kikötőben.

Koponyarév egy új nyersanyagot ad a játékhoz a korrupció személyében. Ezt az erőforrást használva egyszerűbb lesz elvégezned a feladataid, ám idővel nagy problémává válhat. Minél többször folyamodtok a korrupcióhoz, a játék végén annál nagyobb büntetésre számíthatnak a piszkos kezű játékosok.


A legtöbb intrika, lord, küldetés és épület is a korrupcióra épül, így egy összetett elemet kaptok a kikötő használatával.

Remek kiegészítő

A Scoundrells of Skullport egy jól sikerült bővítése az alapjátéknak, amely még több változatosságot hoz az asztalra. Mindkét új területnek megvan a maga varázsa és nagyon jól illik a játék világába. Mind a nehezebb küldetések, mind a korrupció léte pozitívan hat az összképre és érdekesebb partikat fog eredményezni. Mindezt úgy teszi a játék, hogy a szabályok nem lettek bonyolultabbak és hosszabb sem lesz egy-egy játszma.

Szívesen ajánljuk ezt a csomagot, ha az alapjáték gyakran előkerül és vágytok még egy kis változatosságra.

A doboz tartalma

 • 3 játéktábla
 • 1 játékos lap
 • 37 fa játékelem
 • 50 karton játékelem
 • 116 kártya


 • Nem hivatalos magyar szabálykönyv

  Lords of Waterdeep - Scoundrels of Skullport

  Szabály a dobozban:
  Szerzők: Peter Lee,
  Rodney Thompson,
  Chris Dupuis
  Kiadó: Wizards of the Coast
  Kiadás éve: 2013
  Sorozat: Lords of Waterdeep játékok
  12990,- Ft
  Raktáron van
  Azonnal kapható a boltban
  Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
  Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
  Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
  Írd meg a véleményedet
  Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

  Szállítás bárhová

  Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

  Rendelés telefonon vagy neten

  Bármikor lemondhatod

  Fizetési lehetőségek

  Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

  60 napig teljes áron

  Beszámítjuk bontatlan játékodat