Cuba Libre (harmadik kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 5.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A második kiadással egyezik a harmadik újranyomás, két apró változtatással: hozzá lett rakva egy új kampány az alapjátékhoz és előre le lehet helyezni néhány lapot, melyek a játék második felében kicsit megkönnyíthetik a dolgunkat.

A játék 1956-ban veszi kezdetét, mikor Fidel Castro visszatért Kubába és két év alatt egy kis létszámú csoporttal teljesen megdöntötte a diktatórikus vezetést és vált a balos hatalomátvétel szimbúlumává.

Ezt dolgozza fel a Cuba Libre, melyben Castro bandájának a Sierra hegységekből el kell jutnia Havannáig, de anti-kommunista csoportok állnak mindenhol az útban.

Cuba Libre (harmadik kiadás)

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Volko Ruhnke,
Jeff Grossman
Kiadó: GMT Games LLC
Kiadás éve: 2018
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: GMT COIN sorozat
Sorozat hanyadik része: 2
Címkék: Harci, Stratégia (Eurogame), Politikai,
13990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Történelemhez hű módon lehet átélni a kubai forradalmat. A játék alkatrészeinek minősége a GMT-hez illő módon kiváló. A legkisebb térképpel rendelkező, legrövidebb, és talán legkönnyebben tanulható COIN játék, ezért aki most barátkozik a sorozattal, ezzel érdemes kezdenie, mint pl. az Andean Abysszel. Alapvetően négy fős, de remekül játszható 2-3 fővel is (csapat, több frakciót irányítva), illetve szólóban is, amihez remek leírás és botok járnak. Nyelvezete nem nehéz, elég ha egyvalaki tud angolul ugyanis nem CDG, hanem card assisted játék (egyszerre egy, vagy kettő kártya látszik csak). Szabályok megtanulása időt vesz igénybe, de nagyon logikus, viszont a mély stratégiai megismerése biztos csak a 2-3. játék után lesz egyértelmű. Alapvetően területfoglalásos harci játék, de az igazi élményt a politikai-gazdasági vetülete adja.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat