• 14%
  kedvezmény
 • 14%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_heartofglorm2_lrg.jpg
 • 14%
  kedvezmény
 • webrend/images/termek_large/tarsas_heartofglorm3_lrg.jpg
 • 14%
  kedvezmény

Mice and Mystics - The Heart of Glorm

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges

Alapjáték(ok) ehhez a kiegészítőhöz:

Mice and Mystics
Egerek és Varázslók (Mice and Mystics)
 
0 értékelés

Címkék:

Nem kipróbálható,
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Apró hőseink kalandja még koránt sem ért véget...


Collin herceg vezetésével legyőztétek Vanestrát, de nem pihenhettek sokáig. A kastély sötét mélyén valami mozgolódik, aminek nem lenne szabad. A gonosz nem távozott, az árnyas termekben rejtőzött eddig. Szembe kell szállnotok vele, mielőtt Barksburg, az egerek városa történelemmé válna.


Egerek és árnyak


A Mice and Mystics első kiegészítője onnan folytatja az alapjáték történetét, ahol az véget ért. A hősök apró csapata alig végzett a feladatával, máris egy újabb, még veszélyesebb kaland vár rájuk. A küldetésfüzet hat új fejezetet tartalmaz, melyek mind-mind új elemeket hoznak a játékba. A történetet mindenkinek magának kell felfedeznie, de annyit elmondhatok, izgalmas utazásnak néztek elébe.


A történet egyik főszereplője Neré, egy varázslatos egérlány. Ő a természet erőit használja a harcokban, például egy csiga megidézésével vagy gyökerek mozgatásával, valamint képes a gyógyításra is két küzdelem között.


Természetesen új ellenségekkel is szembekerültök. A mélyben mérgező csótányok, gonosz patkányok, csigák lesnek rátok. Ezekhez nincsenek új figurák, hanem az alapjáték bábuit használják. Az új szörnyekkel egy-egy figura más és más képességekkel, értékekkel, taktikákkal fog felkerülni a táblára, így még váratlanabb helyzetekbe kerülhettek.


Új események is történni fognak kedvenc egereinkkel, melyeknek nem fogtok örülni. Akár egy kis féreg is átveheti az irányítást valamelyik egér felett, így sodorva veszélybe őt! Nem csak a gonosz kapott új lehetőségeket, hanem számos új kártyát kaptak a kalandozók is. Az új eszközök közt találok néhány igazán egyedi tárgyat, például a gyömbérgyökér pálcát, a varázsrúnát vagy az óraszerkezetből épített puskát.


Az új képességek is hasznosak lesznek. A harcosok farok söpréssel támadhatnak, a mágusok repülhetnek, de akár a bundátokat is megerősíthetitek, így páncélozva fel magatokat. Az új lehetőségekkel minden eddiginél változatosabb karaktereitek lehetnek. Az új jelzőkkel új játékelemek is terítékre kerülnek. Ilyen új elem például a tűz, amely megégethet, vagy akár az ágyú, amely komoly sebeket tud okozni.


A doboz tartalma


A Heart of Glorm küldetésfüzet, 2 műanyagfigura, 32 kártyalap, és számos egyéb jelző. Meg kell említenem, hogy maga a doboz is szenzációsan néz ki. Egy gyönyörűen kidolgozott mesekönyvnek tűnik, amit akár a polcra is felrakhatunk a könyveink mellé.


A kaland folytatódik


Ha szeretitek az alapjátékot, akkor mindenképpen ki kell próbálnotok ezt a kiegészítőt. Igaz, hogy alig néhány új szabály és elem kerül a játékba, de a Mice & Mystics nem is erről szól. Ennek a játéknak a lényege maga a történet, a mese. A Heart of Glorm ebben nem fog csalódást okozni. Mind a hat fejezet alaposan kidolgozott, összetettebb és talán nehezebb is, mint az alapjáték könyve. Remek folytatása a kalandnak. Lesz itt szerelem, árulás, hősies csaták és egy minden eddiginél gonoszabb ellenség. Minden, ami egy egeres mesébe felbukkanhat! Ha egy újabb egérkalandra vágysz, akkor ez a te játékod! Szállj szembe Glormmal és ments meg az egerek birodalmát!


Angol nyelvű ismertető

Mice and Mystics - The Heart of Glorm

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Jerry Hawthorne
Kiadó: Plaid Hat Games
Kiadás éve: 2014
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Mice & Mystics játékok
Címkék: Nem kipróbálható,
24990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
24690,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat