Az özönvíz balladája

Antikvár Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

"Embernek léteznie kell az egész világegyetemben is, csak a felmérhetetlenül óriási távolságok és az egymástól eltérő fejlődés-kiindulási időpontok szigetelik el egymástól a világmindenségben szétszórt emberi társadalmakat!..." - mondja az író 1961-ben megjelent művében, a "Titok a Világ Tetején" című fantasztikus regényben. - Ennek a gondolatnak továbbfűzése ez a könyv is. Rendkívüli kontrasztot villant fel: a világmindenség "csillagembere" és a földi ember találkozását itt, Földünkön, egy ősrégi korszakban, valamikor i. e. 3200 táján... Vajon milyen lehetett egy a Földre leszálló, magas kultúrájú "csillagemberek"-ből álló kozmikus expedíció - és a kései rézkorszak földi ember-társadalmának első összecsapása? ... - erre ad választ az író filmszerűen pergetett, színes, izgalmas fejezetekben. Egy párhuzamos cselekményszálon pedig nem kevésbé fantasztikus régészeti kutatásnak lesz részese az olvasó: megismerkedhet az "emberiség bölcsője", Mezopotámia legősibb történelmével, és az özönvíznek - a műfajhoz - fantasztikus magyarázatával.

Az özönvíz balladája

Szerző: Csernai Zoltán
Kiadó: Unikornis
Kiadás éve: 2003
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat