• 10%
  kedvezmény

Concept

Bontott Társasjáték - Önálló játék
 5.0
2 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 990,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 1980,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
Concept
Ez egy játék, figurák, kártyák, asztal… Ez még kevés lesz. Mit tudunk még róla? Színes, van benne szöveg, pontszerzés, tudás… Ez még mindig sok minden lehet. Nézzük csak tovább. Gondolkodás, kvíz, szórakozás, nevető emberek az asztal körül… ez biztos, hogy a Concept!

Szavak, ikonok, ötletek
A Concept egy roppant egyszerű játék, mely az asszociációs képességeiteket teszi próbára. Célotok minél több pontot szerezni azzal, hogy kitaláljátok, vajon a másik játékos mit próbál megmutatni a táblán.
Mikor rád kerül a sor, húzol egy kártyát, amin kilenc szó szerepel. Ebből egyet kell megmutatnod oly módon, hogy a táblán található számtalan színes ikon közül kiválasztod a szerinted leginkább jellemző képeket és néhány jelzőt helyezel rájuk.. Minél több ikont jelölsz be, annál egyszerűbb lesz kitalálni. Aki kitalálja, kap egy pontot és a következő játékoson a sor.

Hogyan mutatom meg a táblán a szót?
A játéktáblán rengeteg apró képet találsz, ami mind mutat valamit. Van rajta ember, állat, Nap, eső, hideg, kicsi, mosoly, kék, bolygó és így tovább. Ezekből kell összeszedned a kártyádon lévő szót.

Például a kártyádon a hal szerepel. Ez egyszerű feladvány. Megjelölöd az állatot és a vizet. Szinte biztos, hogy a többieknek a halak fognak elsőként beugrani.

Nézzünk egy kicsit bonyolultabbat. A kulcsszó a tárgy. E mellé még bejelöljük a gépet, a vágást és a fát. Szerintetek is a láncfűrészről van szó?

Néha nem elég három-négy képet megjelölni. Például a kulcsszó az irodalom, ami színes és van benne szövegbuborék. Valószínűleg képregény lesz, de vajon melyik? Egy másik színt használva konkretizálhatsz. A főszereplő férfi és erős. Ez még mindig nem elég. Bejelöljük a repülést és még néhány színt: piros, kék, sárga. Ez csak Superman lehet!
Nagyon sok feladványt találtok a dobozban és biztos, hogy mindenki kicsit máshogy fogja megoldani őket, főleg ha valami bonyolultabb dologról van szó. Sosem lesz két egyforma játékotok!

A doboz tartalma
Egy játéktábla, 5 készlet színes jelölő, 110 kártyalap, győzelmi pontok és a segédletek.

Asszociáció mindenekelőtt
Ez egy nagyon jó partijáték, amely kellemesen megdolgoztatja az agytekervényeket is. Egyáltalán nem nehéz vagy fárasztó, de meg kell próbálnod érdekes módon összekapcsolni a szót a képekkel. Ez elég kihívást nyújt majd, főleg a nehezebb szavak esetében.
A szabályokból kevés van, igazából ebben a leírásban szinte mindenre kitértünk, amire szükség lesz. Azonnal el is kezdhettek játszani a Concepttel!
Minden korosztály élvezni fogja ezt a játékot. Mind baráti társaságoknak, mind családi játéknak kiváló választás lesz, ha csak egyszerű, gyors szórakozásra vágytok!

Magyar nyelvű szabálykönyv megtekintéséhez kattints ide!

Concept

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Gaëtan Beaujannot,
Alain Rivollet
Kiadó: Gém Klub Kft.
Kiadás éve: 2014
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Címkék: Party,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
2 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Nagyon jó játék! A tábla hozzá nagyon kidolgozott, szinte mindenre gondoltak! Az elején azért kell egy kis idő, míg belejön az ember, hogyan is érdemes kirakni a feladványt, de aztán szárnyalhat a kreativitás! Tabu, Activity, Egy szó mint száz típusú játékok kedvelőinek kötelező darab!

 • Nagyon kedveljük a családdal, eltart pár körig, mire mindenki hozzászokik, hogy egy-egy ikon nem mindig ugyanazt jelenti a játékban, de aztán... egy idő után már nem is pontokra játszottuk, hanem abszolút saját szórakozásra, és úgy is nagyon jól bevált ez a "modern barchoba". :)

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat