Concept (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2014_gemklub_concept2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2014_gemklub_concept3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 4-12 játékos

Játékidő: 40 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Gaëtan Beaujannot, Alain Rivollet

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2014


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Mire gondoltunk?


Ez egy játék, figurák, kártyák, asztal… Ez még kevés lesz. Mit tudunk még róla? Színes, van benne szöveg, pontszerzés, tudás… Ez még mindig sok minden lehet. Nézzük csak tovább. Gondolkodás, kvíz, szórakozás, nevető emberek az asztal körül… ez biztos, hogy a Concept!


Szavak, ikonok, ötletek


A Concept egy roppant egyszerű játék, mely az asszociációs képességeiteket teszi próbára. Célotok minél több pontot szerezni azzal, hogy kitaláljátok, vajon a másik játékos mit próbál megmutatni a táblán. Mikor rád kerül a sor, húzol egy kártyát, amin kilenc szó szerepel. Ebből egyet kell megmutatnod oly módon, hogy a táblán található számtalan színes ikon közül kiválasztod a szerinted leginkább jellemző képeket és néhány jelzőt helyezel rájuk. Minél több ikont jelölsz be, annál egyszerűbb lesz kitalálni. Aki kitalálja, kap egy pontot és a következő játékoson a sor.


Hogyan mutatom meg a táblán a szót?


A játéktáblán rengeteg apró képet találsz, ami mind mutat valamit. Van rajta ember, állat, Nap, eső, hideg, kicsi, mosoly, kék, bolygó és így tovább. Ezekből kell összeszedned a kártyádon lévő szót. Például a kártyádon a hal szerepel. Ez egyszerű feladvány. Megjelölöd az állatot és a vizet. Szinte biztos, hogy a többieknek a halak fognak elsőként beugrani.


Néha nem elég három-négy képet megjelölni. Például a kulcsszó az irodalom, ami színes és van benne szövegbuborék. Valószínűleg képregény lesz, de vajon melyik? Egy másik színt használva konkretizálhatsz. A főszereplő férfi és erős. Ez még mindig nem elég. Bejelöljük a repülést és még néhány színt: piros, kék, sárga. Ez csak Superman lehet! Nagyon sok feladványt találtok a dobozban és biztos, hogy mindenki kicsit máshogy fogja megoldani őket, főleg ha valami bonyolultabb dologról van szó. Sosem lesz két egyforma játékotok!


Nézzünk egy kicsit bonyolultabbat:

Asszociáció mindenekelőtt


Ez egy nagyon jó partijáték, amely kellemesen megdolgoztatja az agytekervényeket is. Egyáltalán nem nehéz vagy fárasztó, de meg kell próbálnod érdekes módon összekapcsolni a szót a képekkel. Ez elég kihívást nyújt majd, főleg a nehezebb szavak esetében. A szabályokból kevés van, igazából ebben a leírásban szinte mindenre kitértünk, amire szükség lesz. Azonnal el is kezdhettek játszani a Concepttel! Minden korosztály élvezni fogja ezt a játékot. Mind baráti társaságoknak, mind családi játéknak kiváló választás lesz, ha csak egyszerű, gyors szórakozásra vágytok!


A doboz tartalma


Egy játéktábla, 5 készlet színes jelölő, 110 kártyalap, győzelmi pontok és a segédletek.


Magyar nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertetőMagyar nyelvű játékmenet

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Nagyon jó játék! A tábla hozzá nagyon kidolgozott, szinte mindenre gondoltak! Az elején azért kell egy kis idő, míg belejön az ember, hogyan is érdemes kirakni a feladványt, de aztán szárnyalhat a kreativitás! Tabu, Activity, Egy szó mint száz típusú játékok kedvelőinek kötelező darab!

  • Nagyon kedveljük a családdal, eltart pár körig, mire mindenki hozzászokik, hogy egy-egy ikon nem mindig ugyanazt jelenti a játékban, de aztán... egy idő után már nem is pontokra játszottuk, hanem abszolút saját szórakozásra, és úgy is nagyon jól bevált ez a "modern barchoba". :)

  • Baráti ajánlásra szereztük be, azóta már szinte mindenkinek vettünk a családban. Azért szeretjük, mert fejleszti a gondolkodást, kreativitást, beszédkészséget, és már 6-7 éves kortól (szülői segítséggel) az egyszerűbb feladványokat is körül lehet írni. Nagyon szórakoztató, nálunk még a nagyszülők is rendkívüli módon élvezik. Ha van olyan társas, amit minden családnak ajánlanék, ez lenne az.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.