A csendes bolygó

Antikvár Könyv

Adatok:

Szerző: Lewis, C.S.

Kiadó: Harmat

Kiadás éve: 2006


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány
Egy viharos nyári estén Ransom, a magányos turista félreeső erdei házban keres éjszakai szállást. Balszerencséjére két különös tudóshoz téved be, akik egy távoli, lakott bolygóra készülnek. Űrhajójukon - az ottani kincsekért cserébe - egy emberpéldányt kell magukkal hurcolniuk. Ransom, a kiszemelt áldozat, számos megpróbáltatáson megy keresztül, hazatérve azonban vágyódás keríti hatalmába kalandjainak színtere után. Ő is "csendes bolygónak" látja immár Thulcandrát - a Földet - hasonlóan Malacandra dolgos, egyenjogú lényekből álló népéhez.
C. S. Lewis klasszikusnak számító könyve az 1983-as első kiadás óta számos országban tucatnyi kiadást élt meg. A Swift és H.G. Wells-féle hagyományokat továbbfejlesztő Lewis csillagászati ismeretei felett persze eljárt az idő. Mégsem mosolygunk helyenként talán naívnak ható elgondolásain. Az az egyetemes társadalmi kérdéskör ugyanis, amelyről könyve szól, ha lehet, még időszerűbb, mint a kötet megjelenésének esztendejében.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.