One Night Ultimate Werewolf

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
2 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
Ismét egy pörgős játék, aminek központi témája a vérfarkasok körüli mítoszra épül. Ebben a parti játékban  3-10 játékos élheti át egy vérfarkasok fenyegette falu lakóinak életét, de vigyázat, a játékosok közül néhányan maguk a rejtőzködő farkasok. Az éjszaka folyamán a vérfarkasok garázdálkodnak, reggel viszont a falu lakói meglincselnek valakit maguk közül, akikről gyanítják, hogy likantróp. Lássuk milyen izgalmakat rejt ez a parti játék!

Eljött a vérfarkasok éjszakája 


A játék tipikusan a „gyilkosos” játékok mechanikájával működik, vagyis a játék elején mindenki kap egy szerepet, majd mindannyian behunyjátok a szemeteket. A játékvezető ez után utasításokat ad arra, hogy bizonyos szerepekkel rendelkező játékosok mit csináljanak. 

Például vannak szerepek, akik ismerik a vérfarkasok kilétét, de a vérfarkasok nem ismerik őt. Vannak  olyan szereplők is akik titokban kicserélhetik más emberek szerepkártyáit, és rengeteg szerep van ami még tovább bonyolítja az amúgy sem egyszerű helyzetet. Miután mindenki végrehajtotta a szerepének megfelelő utasításokat jöhet a következő fázis.

Felébred a falu 

Reggel mindannyian kinyitjátok a szemeteket, és az éjszaka meglátottak, megtudottak alapján megpróbáljátok szavazással eldönteni, hogy melyik játékost lincseljék meg a rettegő falusiak. Akire a legtöbb szavazat kerül, azt a játékost a falusiak meglincselik, szerepkártyáját fel kell fordítani. Ilyenkor számos meglepő dolog történhet. Például ha a vadász hal meg, akkor ő kijelölhet valaki aki szintén kiesik a játékból. Ha az így kijelölt játékos vérfarkas volt, nyertek a falusiak. A falusiak nyernek akkor is, ha elsőre vérfarkast szavaznak ki. Számos más, esetenként elég mókás lehetőség is van. Előfordul például olyan szerep aki eleve meg szeretne halni, ezért ha a falusiak kiszavazzák, akkor ez a szereplő nyeri meg a játszmát. Ha viszont nem speciális karakter, vagy vérfarkas esik ki a játékból, akkor a farkasok győzelmével ér véget a játék.


Összegzés, ajánlás 


Fontos kiemelni, hogy a játék az eredeti Ultimate Werewolf rövid változataként fogható fel. Ebben a játékban 1 szavazásról döntenek a játékosok, ami mindenképp meghatározza a játék végkimenetelét, ezért is lehet lejátszani körülbelül 10 perc alatt egy meccset. A lényegi különbség a két változat között leginkább a játékhosszban és a grafikában leledzik. Éppen ezért a játékot azoknak ajánljuk akik ténylegesen egy ilyen egylövetű, nagyon rövid parti játékot keresnek. Akik hosszabb izgalmakra vágynak, de maradnának a témánál, azoknak az Ultimate Werewolf lehet a megfelelő választás.

Mi van a dobozban?


16 karakter lapka és token
Szabálykönyv

One Night Ultimate Werewolf

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Ted Alspach
Kiadó: Bezier Games, Inc.
Kiadás éve: 2015
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: One Night Ultimate játékok
Címkék: Party, Következtetés/Nyomozás, Áruló, Szavazás,
9690,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
8490,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • A játékot, alapvetően szkeptikusan vettem meg, hiszen én magam sokkal jobban szeretem az órákig elhúzódó, taktikus játékokat, sok, jól kidolgozott játékelemmel, közepesen bonyolult szabályrendszerrel, de szükségem volt egy olyan játékra, amelyet bármikor elő lehet venni, könnyen, gyorsan el lehet magyarázni és mindenkinek szórakozást biztosít, amivel kapcsolatos reményeimet tökéletesen beváltotta.

  Alapvetően egy nyomozós játék, ami tíztől, kilencvenkilenc éves korig tökéletes szórakozást, kikapcsolódást és nevetést okoz órákon keresztül, így azok, akik már ismerik a játékot már előre kérik, hogy mindenképpen vigyük magunkkal, ha társaságba megyünk.

  Öt-hat kör lejátszása után (játékosok számétól, illetve beállítástól függ, de jellemzően háromnegyed-egy óra) ajánlott szünetet tartani, ugyanis egy idő után a játékosok, a folyamatos kombinálás, taktikázás miatt mentálisan kifáradnak, fásultak lesznek, összekeverik az aktuális szerepüket, játékállást, a korábbi körök szerepeivel.

 • Ez a játék nagyon bejött! Eddig akárhol, akármilyen társaságban játszottuk, sikert aratott.
  Pörgős, igazi party játék. Kell hozzá logika, és ügyes kommunikáció, de ami a legjobb, jól összehozza a játékosokat.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat