Star Wars: Rebellion (Star Wars: Lázadás) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2016_ffg_starwars_rebellion2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2016_ffg_starwars_rebellion3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 180 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Corey Konieczka, Steven Kimball

Kiadó: Fantasy Flight Games

Kiadás éve: 2016

Sorozat: Star Wars Rebellion játékok


Értékelések:

4.3

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 43*65 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 2380,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 43*65 mm Premium (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 2380,- Ft

JAVÁBAN DÚL A POLGÁRHÁBORÚ...


A Régi Köztársaság utolsó maradványai is eltűntek már, és a Birodalom félelemmel uralja a galaxist. Frissen megépített űrállomásuk, a Halálcsillag, minden ellenállás megsemmisítésére képes.


De feltűnt egy új reménysugár. Néhány elszánt lázadó szembeszáll a Birodalommal. Titkos bázisukról terveket szőnek a Birodalom megdöntésére, és a szabadság visszaállítására a galaxisban.


A Star Wars: Lázadás társasjátékban újra játszhatod a Galaktikus Birodalom és a Lázadók Szövetségének híres csatáit. Vezesd a Birodalom hatalmas katonai erőit, hogy megtaláld a Lázadók bázisát, vagy vívj gerilla hadviselést és kövess el szabotázs akciókat a nyílt Felkelés nevében.


A küzdelem megnyeréséhez nem elég hatalmas fegyverarzenállal rendelkezni, a hőseidre is nagy szükséged lesz. Ezek az ikonikus karakterek titkos küldetésekre indulnak, hogy segítsék ügyedet, vagy aláássák az ellenfeled uralmát. Küldd el Luke Skywalkert a Dagobah rendszerbe Jedi kiképzésre, vagy állíts egy fagyos széncsapdát Darth Vaderrel Han Solónak.


Eltiporja-e a Birodalom a Lázadást egy határozott támadással?


Csak Te döntheted el a galaxis sorsát.


Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertetőMagyar nyelvű ismertető


A Star Wars Rebellion játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

33248,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Kiegészítők:

21397,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
Nem rendelhető
Nem rendelhető, nem tudjuk mikor lesz
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

4.3

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
 • 2
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • A játék igazi Star Wars élményt nyújt.

  Design: 5/5
  A minik, a board és a kártyák és nagyon szépek, ahogy az FFG-től már megszokhattuk

  Játékélmény: 5/5
  Nagyon élvezetes újrajátszani a régi trilógia eseményeit. Az eseményeket lényegében missziók viszik előre, melyeket kultikus hősökkel tudunk elkövetni akár úgy, ahogy az a filmekben volt, akár máshogy. A játéknak itt van az igazi erőssége, hogy mindig új Star Wars sztorit tudunk kreálni.

  Szerencse szerepe: 4/5
  Kockadobás és laphúzás, ami befolyásolja a játékot. Ezek szerepe nagy, azonban véleményem szerint nagyon kell, hisz így lesz igazán eleven és érzelemdús a játék.

  Taktika: 5/5
  Nagyon komoly tervezést igényel, hogy mely hősöddel mit csinálj a köreidben, hogy azzal a leginkább haladj előre (misszióra küldöd, csapatot mozgatsz, vagy keresztbe teszel az ellenfélnek)

  Újrajátszhatóság: 5/5
  Több mint 10 játék után már ki merem jelenteni, hogy szinte végtelen az újrajátszhatósági faktor. Sok misszió véletlenszerű felhúzása, és azok véletlenszerű kijátszása, sokszor teljesen más hős gárdából, olyan kombinációs repertoárt ad, ami szerintem nem hamar fogy el, nem beszélve arról, hogy itt tényleg arról van szó, hogy egy sztori kreálódik és emiatt nagyon különbözően tud lefolyni a játék

  Játékidő: 3/5
  Hosszú. 3-4 óra. Viszont nagyon pörögnek az események. Holtidő nincs, folyamatosan játékban van mindegyik fél. Apropó mindegyik fél: Ez 2 fős játék. Hiába tálal 3 és 4 fős lehetőséget a játék, igazából ez csak egy co-op opció a két oldalon, és inkább nyögvenyelős...

  Balance: 5/5
  Hihetetlen, hogy egy játékban, ahol a rebellisnek és a birodalminak teljesen más játékstílust kell játszania, mégis tökéletesen ugyanannyi esélye mindenkinek nyerni. Már nem egy partinak szalmaszálon múlt a kimenetele.

  Ár/érték arány: 5/5
  Drága, de Star Wars rajongónak kötelező. Feleségem, aki messze nem rajong a filmekért, folyamatosan nyaggat, hogy mikor játsszuk a következőt. A BGG-n rohamosan robog előre, én azt mondom abszolút megérdemelten.

 • Star Wars: Rebellion

  Tanulhatóság: 3/5
  Ár/élmény arány: 2/5
  Újrajátszhatóság: 3/5
  Játékidő: 180-240 perc
  Játékosszám: 2-4 (2 inkább)

  A szabály szerint lehet 4-en is játszani, de aki játszott vele, az tudja, hogy igazából 2 játékosnak a legjobb, 4-en csak flotta-szárazföldi erők megosztással lehet játszani és ez rontja a játékélményt. A játékban a Birodalom és a Lázadás küzd meg egymással, ahol a gonosz fiúk nyernek, ha megtalálják a felkelők bázisát és elpusztítják azt, hőseink pedig azon munkálkodnak, hogy felkelést robbantsanak ki a galaxisban.
  A játék jól tükrözi a felek erőviszonyait, a Birodalomé szinte a teljes galaxis, terrorral uralják azt és a katonai forrásaik kimeríthetetlennek látszanak, a lázadók pedig rejtőzködnek, kevés katonájuk van és azokkal nagyon precízen végrehajtott támadásokat tudnak csak végrehajtani. A hősök küldetései szabályozzák meg a játék menetét, itt van esélyük a lázadóknak igazi sikereket elérni.

  Előnyök: Szemkápráztató az egész játék kártyákkal és makettekkel együtt, visszaadja az eredeti trilógia hangulatát, a hősök reálisan működnek, a sztori eseményei újrajátszhatóak, Han Solót befagyasztják a Bespinen, vagy Luke elmegy a Dagobahra képzeni magát, de Palpatine akár át is állíthatja őt vagy Leiát a sötét oldalra.

  Hátrányok: Az ára. Igen. Nem olcsó, szerintem egy két fős játék nem ér ennyit, de ezt mindenki maga dönti el. (Habár összességében olcsóbban jövünk ki, mint ha mondjuk X-Winget vennénk ezer kiegészítővel, de ott azért mégiscsak több játékos játszhat…) Hátrány még a játék hossza is, 3 óra alatt szinte esélytelen befejezni, elég hamar meg lehet unni és az újrajátszhatósága elég alacsony, nem hiszem, hogy bárki igazán élvezné 5-6 játék után, mert nem sok új történhet benne. Emellett sokkal erősebb a Birodalom, a lázadóknak alig van esélyük nyerni (persze volt már olyan is, de ritka).

  Összegzés: Nagyon hosszú, két játékossal az igazi, drága, de visszaadja a filmek élményét és kiterjed az egész galaxisra, nem csak egy aktuális űrcsatára vagy titkos bevetésre.

 • Sziasztok,

  Személy szerint nagyon meg vagyok elégedve a játékkal, számomra 5/5. A készítők vissza tudták adni azt a kiegyenlítetlen küzdelmet a rebellis haderő versus birodalom között, ami a filmekben is végig érezhető volt.

  Az valóban igaz, hogy 4-en értelmetlen játszani, tehát egy 2 személyes játékról van szó. A játék hossza, ha egyenlően gyakorlott játékosok állnak egymással szemben, inkább 5-6 óra körül van, de az biztos, hogy senki nem fogja unni azt az 5-6 órát.

  Annyiban egyetértek az előttem kommentelővel, hogy a birodalom valóban erősebb (ahogyan a filmben is az volt). Tehát ha a rebellis haderő egy sor masszív peches kockadobással kezdi a játékot, akkor esélytelen a játék további részére nézve. Tehát nála jobban számít a szerencsefaktor mint a birodalomnál. Azonban ha egy kicsit is szerencséje van az elején, és a rebellis játékos kifejezetten ügyesen használja a rendelkezésére álló eszközeit, akkor nagyon keresztbe tud tenni a birodalomnak és meg tudja verni azt.

  A lényeg, hogy a rebellis játékosnak nagyon ott kell lennie fejben ha nyerni akar. Ő nem hibázhat, a birodalom viszont igen és azokat könyörtelenül ki kell használni.

  Újrajátszhatóság szemszögéből nézve szerintem itt nincs limit, mivel elég sok taktika áll rendelkezésre amivel a birodalom élhet és a rebellis játékosnak reagálnia kell, továbbá a felhúzott mission kártyák sorrendje is sokmindent nagyban befolyásol.

  Én 6-ot játszottam eddig vele, 5-ször voltam a rebellisekkel és 2-szer nyertem. Szóval az arány eddig 50-50.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti a kétszemélyes játékokat.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.