• 33.3%
    kedvezmény

Az ultrasymet titka

Antikvár Könyv
 
0 értékelés

Címkék:

Sci-fi,
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Értékelés
A könyv különös keveréke a tudományos-fantasztikus, a bűnügyi és a kalandos-romantikus regényeknek A Szaharában, Algéria területén kék színű kristályokat fedeznek fel, amelyből német tudósok ultrahang segítségével csodálatos tulajdonságokkal rendelkező fémes anyagot állítanak elő. Ez a csodaanyag az ultrasymet. Ekkor lép akcióba a Barial Tröszt, a konkurens cég, hogy megszerezze az ultrasymet gyártási titkát és megakadályozza az Algéria területén felépített üzem működését. Céljuk elérése érdekében kémeket, diverzánsokat, szabotőröket is alkalmaznak, s a gyilkosságtól sem riadnak vissza. A tudósok a modern technika minden vívmányát felhasználják a telep védelmére, az olvasó megismerkedik az ultrahang-generátoron kívül az infravörös sugárbiztosító lánccal, az ultrahangkévével, stb., miközben átéli a sok kalandos történetet, melynek egyik főszereplője Sonja Jansen, a szép kémnő.

Az ultrasymet titka

Szerző: Vieweg, Heinz
Kiadó: Táncsics
Kiadás éve: 1968
Címkék: Sci-fi,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat