Csillagvető

Antikvár Könyv
 3.0
1 értékelés
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Északföldén vörös és fekete lobogók vívják megújuló háborújukat - ami persze a legkevésbé sem érdekli a kardlovagok hátországában sínylődő goblinok hordáját.
Mérföldszázakkal délebbre egy hajótörött, Sianis Ramraquo Doran őrült varázslónőjével alkuszik és ezredéves, titkos rítusokat tanul a túlélésért.
A Láncbarátok rabszolgavadászai véletlenül vetik ki rá hálójukat. Amikor az utak találkoznak, kiderül, hogy véletlenek ezúttal sincsenek.
A fekete lobogók urai pedig mindent elkövetnek, hogy megőrizzék szörnyistenük, a háromfejű Tharr titkait.

Csillagvető

Szerző: O'Connor, Alan
Kiadó: Tuan Kiadó
Kiadás éve: 2011
Címkék: M.A.G.U.S., Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
1 értékelés alapján

3.0

A pontok átlaga

 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • A szerző következő könyve, amelyben Sianis hajtja végre hőstetteit, iletve helyesebb lenne úgyfogalmazni, hogy ahova megy, ott a hőstettek maguktól végrehajtódnak. Ettől persze még a mű jó, bár a főhős útját követve végig olyan érzésem volt, hogy egy Quironeiai túrán vesz részt, ahol a titkos klánfőnökök megjelenésére egyből beavatják legféltettebb titkaikba is.
  Érdekes a goblinok bemutatása, az ő szemükön keresztül látott világ is. Külön tetszik, az eddig egyedi goblin "kultúra" bemutatása, amihez a szószedet is hasznos adalékokat ad. Néha azért kicsit logikátlan a "goblin butaság" is, amikor pl. az égtájak jelentését nem tudja, persze a manaháló összefüggéseit tökéletesen érti fő-goblin hősünk.
  Nekem nem tetszett az a túlkapás, hogy Sianis pár nap alatt teleportálni tanul meg, noha nem tökéletesen. Szintén a negatívumok közé sorolnám az O'Connorra amúgy is jellemző technikai újításokat, ami mintha csak egy "hogyan ültessünk modern találmányokat Ynevre" versenyre beadandó pályázat lenne. (szemüveg, repülőgéphordozó... ) Persze lehet, hogy ez jó, bár nekem túl erős volt.
  Nagyon pozitívnak találom viszont, hogy a regényben olyan ynevi szervezetek tűnnek fel, amiket szószedetek, más könyvek is említenek (igaz, az övéi ) és ezekről tudhatunk meg olyan adalékokat, amikkel bemesélhetők a játékba. (pl. a kalózlégió, Hiwithek) Igaz, a kalózlégió ugye megsemmisül, tehát az csak Sianis előtt játszva használható...
  Szintén tetszett a crantai legendák leírása, és bedolgozása a mai Ynevbe, ezt nagyon is jónak találtam.
  Összefoglalva olvasmányos, érdekes, néha humoros a regény, egyszer mindenképpen megéri elolvasni.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat