Mansions of Madness (második kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
3 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 70*120 mm Standard (150 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 43*65 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 3270,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 70*120 mm Premium (70 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 43*65 mm Premium (100 db-os) 3 db
Össz ár: 4360,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
Egy újabb kooperatív játék, ami Arkham félelmetes világában játszódik. A bátor nyomozóknak különböző eszközöket kell gyűjteniük, hogy végigjussanak a játék nyújtotta négy történeten.

Méltó utódja a már említett Arkham, vagy az Eldritch Horrornak, annyi különbséggel, hogy a Mansions of Madness gyönyörűen kidolgozott figurákat is tartalmaz. A műfaj kedvelőinek kötelező darab lesz.

Mansions of Madness (második kiadás)

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Nikki Valens
Kiadó: Fantasy Flight Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Mansions of Madness játékok
Címkék: Horror, Kooperatív, Ajándék társasjáték jediknek, Tematikus: Cthulhu, Eltérő játékos képességek,
11490,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
24990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
12990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
24990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
24990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
3 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • A kicsit félresikerült első kiadás után, nagyon vártam már a folytatást. Külön fokozta ezt, hogy akár egyedül is elővehetem a játékot, hiszen az ingyenesen letölthető app minden esetben átveszi az első részből ismert Keeper (Mesélő) szerepét.
  Az app-ban 4 történetet találunk a rövid 60-90 percestől egészen a 4-5 óra át húzódó történetig, változó nehézségi szintel.
  Az újrajátszhatóságon kicsit ront az, hogy az app nem annyira random, mint várnánk. A történet úgyanúgy játszódik le. Ami azonban változik az a kapott tárgyak, a "díszlet" és nem utolsó sorban a Mythos fázisban minket érő veszedelmek. Ezek együtt azonban javítják annyira az újrajátszhatóságot, hogy minden történet másodszori (vagy többszöri) újrajátszásakor különbözőképp kell hozzá állnunk a feladatoknak.
  Természetesen a kiadótól már megszokott minőségű a doboz tartalma. Gyönyörű grafikák és miniatűrök segítik a beleélést a játékba.
  A játék a kiadó által egy kicsit valószerűtlenül túlárazott, ami a legsarkallatosabb pontja a játéknak. Mérlegelve az árat és a tartalmat én azonban mindenféleképp ajánalám azoknak, akik akár egyedül, vagy többen szeretnének egy Lovecrafti univerzumban játszódó szerepjátékot játszani, de erre eddig nem volt alkalmuk vagy a társaság vagy a megfelelő mesélő hiánya miatt.

 • Az első kiadással is sokat játszottunk, nagyon tetszett a misztikus, nyomozós játékmenet. A második kiadás az összes hibát kijavította, a játék már szinte könnyűvé vált. A mechanizmus sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá vált; a "mesélő" gördülékenyen vezeti a játékot és sok elem könnyebben fejleszthetővé vált a program bővítésével.
  A játék nagyon hangulatos, a nyomozós részek jók, mint eddig, sokkal több esélye van a nyomozóknak nyerni, mint a régiben.
  A pályaelemek gyönyörűek, a kártyák grafikái is szépek. Jó ötlet volt a sérülés tokenek kártyára cserélése is.

  Az őrület kártyákkal megváltozhatnak a nyerési kondíciók, így az eddigi 3 játékunkból 3 különböző eredmény született. Egyszer az egyik játékos veszített, a többiek nyertek, egyszer mindenki nyert, egyszer pedig csak egy játékos nyert. Nagyon jó hangulata van, amikor a játékosok már nem dolgoznak össze olyan szorosan, mert nem bíznak a másikban.

  Azért akadnak hibái is: a figurák minőségétől többet várnék, a modellek kicsit szebbek lettek, de még mindig távol vannak attól, hogy kifejezetten szépnek lehessen mondani őket.A 4 kezdőtörténet szerintem kevés, az újrajátszhatóság sem olyan magas, mint az elsőnél, lévén a történet nem változik, csak a körítés. Az Insmouthi tematikus kezdés jó, de leszűkíti a kisebb kiegészítők lehetőségeit. Cserébe a készítők akár ingyenes DLC formájában is bővíthetik a játékot.(Amit valószínűleg nem fognak megtenni)

  Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti Lovecraft univerzumát és a hangulatos nyomozós játékokat

 • Zseniális játék, ne mondom, hogy olcsó, ellenben drága, de kevés játéknak sikerült ennyire elkapni a Lovecraft feelinget. Igazi horror hangulat. Az app is nagyon kezes, főleg, hogy már van magyarítás is hozzá. A kártyákon lévő szöveg sem túl vészes. Ajánlom mindenkinek. Egyedüli hátránya, hogy az alapjáték alapból 4 sztorit tartalmaz, (Steamen 7re bővíthető DLC-k formájában.) a kiegészítők nagyon drágák és nehezen beszerezhetőek.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat