A Feast For Odin

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 2180,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Premium (100 db-os) 3 db
Össz ár: 3270,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
Stratégiai játék, de kicsit másképp! A Feast For Odin a vikingek életének egy másik igen erős aspektusát mutatja be a játék. Az étkezést. A cél, hogy minél bőségesebb lakomát hozzunk össze Odin dicsőségére, azonban ehhez rengeteg mindenre lesz szükségünk. Föl kel fedezni új területeket, ott el kell ejteni a vadat, gyűjtögetni kell, fejleszteni a különböző épületeket, amik mind-mind hasznukra lesznek majd a célunk elérésének érdekében.

A játék tervezőjének neve önmagában elég garancia a minőséghez. Ha ehhez még hozzá vesszük a játék súlyát, ami a Cavernáéval vetekszik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy ismét egy remek játékot kaphatunk majd a pénzünkért.

A Feast For Odin

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Uwe Rosenberg
Kiadó: Z-Man Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: A Feast For Odin játékok
Címkék: Történelmi, Gazdasági, Ajándék társasjáték jediknek, Középkori, Kirakós, Munkás lehelyezés, Stratégia (Eurogame), Lapka lepakolás, Rizikózás & kockázatvállalás,
14990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2490,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
3 értékelés alapján

4.3

A pontok átlaga

 • 2
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Huh, hát nem is tudom. Feleslegesen túlbonyolított, 61(!!!) akciólehetőséggel rendelkező, de igazából egyáltalán nem nehéz játék. Főleg, hogy van olyan akció, ami épp csak egy nagyon picivel másabb, mint a mellette lévő... Arra viszont pont elég, hogy szinte totál átláthatatlan legyen és elvessz a részletekben. Nekem ez a fajta csontszáraz euró nem az esetem, totál lélektelen lapkapakolgatás az egész. Hiányzott belőle Odin, a vikingek és a lakoma is. A bálnavadászatot egy pillanatra nem lehet átérezni, a dobókocka konkrétan egy vicc egy ilyen szintű játékban. Ráadásul a több száz lap is totál értelmetlen benne, hatalmas véletlenszerűséget generál, főleg, hogy alig párat húzol az egész játék során, valamint konkrétan eggyel kezdesz a játék elején. Uwe nem tud kibújni a bőréből és még etetés is van. Itt mondjuk egyáltalán nem frusztráló, mindig lehet teljesíteni, mert több lehetőség is van rá, nem akkora a nyomás, mint az Agricolában.

  Összességében nem bánom, hogy kipróbáltam, de tényleg csomó felesleges dolog van benne. A szigeteket és a házakat simán ki lehetne venni 200 darab lappal és úgy egy tucat akcióval egyetemben, máris élvezetesebb lenne szerintem sokak számára a játék. Aztán jöhetne kiegként, vagy akárhogy annak, aki tovább akarja bonyolítani a semmit. Így most azt érzem, hogy 2 év múlva jön belőle a családi verzió normális áron, a fenti "korlátozásokkal".

 • Nem értek egyet az előttem szólóval! A játék szerintem fantasztikus. A 200 kártyának és a rengeteg lehetőségnek köszönhetően nincs két egyforma parti.
  Hatalmas az újrajátszhatósága ennek a csodálatos játéknak!
  Emellett rendkívül tematikus, tökéletesen lefedi és visszaadja a viking korszakot. Vadászat, fosztogatás, felfedezés... Kincsek, háziállatok, hajók...
  A szerencse szerepe minimális, minden a játékosok döntésén múlik. A kártyák inkább csak "terelik" a játékost bizonyos irányba, de nem kényszerítenek rá semmit.
  Abszolút 5 csillagos! Az egyik legjobb játék, amit ismerek!

 • A játékban valóban rengeteg lehetőség van, és többféle taktika / út vezet a győzelem felé. Az akciók sokszínűsége kellő változatosságot visz a játékba, hogy ne unjunk rá egyhamar.
  Néhány - amúgy elég fontos - akciókhoz dobókockát kell használni, ettől kicsit nehezebb előre tervezni, de ha egy ilyen akciónk sikertelen, akkor kapunk kárpótlást, amivel egy esetleges "B" tervet még megvalósíthatunk. Érdekes, hogy a dobásról mi döntjük el, hogy sikerült-e, avagy sem.
  Hasonlóan az előttem szólóhoz, én is csak ajánlani tudom, aki a Workerplacement típusú játékokat szereti, csalódni nem fog.
  Némi negatívumként talán csak azt tudom felhozni, hogy picit kellemetlen egyes áru lapkák pakolgatása, főleg a kisebbeké, amik a tároló dobozban rendre átfordulnak ezért némileg értelmetlen tartom, hogy külön rekesz van az egyik, illetve másik oldalának.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat