DOOM: The Board Game (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2016_ffg_doom_theboardgame2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2016_ffg_doom_theboardgame3_lrg.webp

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-5 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Adatok:

Szerző: Jonathan Ying

Kiadó: Fantasy Flight Games

Kiadás éve: 2016

Sorozat: Doom játékok


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Húzz a pakolba... és maradj is ott!


A történet hasonló a számítógépes játékból, vagy filmből ismerhető történetszálhoz: egy, a Marson lévő kutatóközpontot elárasztják a démonok hordái, és a fent rekedt tengerészgyalogosok magukra utalva kell kijussanak a pokollá vált bázis romjaiból.


Menekülj az életedért


A játék a műfajtól megszokottan egy „kalandmester” játékossal és az ellene kooperáló játékosok csapattal dolgozik. A játékosok tengerészgyalogosokat irányítanak, akiket a játék elején felhúzott speciális kártyákkal lehet egyedivé formálni. Ezek a kártyák növelhetik az életerőt, a közelharci vagy éppen távolsági szakértelmeket, de segítségükkel például felcserré is avanzsálhatsz, így gyógyíthatod a csapattársaidat a küldetések során.


A Megszállók mindenütt ott vannak


A Megszállókat irányító játékos az előkészítés során felépíti a kezdő termet, ahol a tengerészgyalogosok kezdenek. Ebből a szobából kell majd felderítenetek az adott pályát, de gyakran találhattok itt fegyvereket, páncélt sőt gyakran még elpusztítandó szörnyeket is. A saját körödben mozogni, támadni, vagy parancs jelzőket tudsz kiosztani. Mozgás segítségével lehet haladni a pályán, ajtókat kinyitni, vagy küldetéstárgyakkal kapcsolatba lépni. Támadás során közelharci vagy távolsági fegyverrel próbálhatod meg eliminálni a feléd tartó szörnyeket, míg parancsjelzőkkel speciális akciókat hajthatsz végre. Ilyen akció többek közt a megszakítás is, ami lehetővé teszi a szörnyek körében, hogy tengerészgyalogosod támadást adjon le.

Angol nyelvű játékszabályHangulatzeneAngol nyelvű ismertetőMagyar nyelvű játékmenet

A Doom játékok sorozat többi tagja:

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • A játékot minden tekintetben dicsérni tudom csak. Kezdjük ott ami a doboz kibontásánál is azonnal szemet szúrt: a figurák. Az FFG-nél már mind megszokhattuk, hogy a tartozékok, kártyák és tokenek a legjobb minőségűek de ezek a figurák példátlanul szépek és kidolgozottak, ritkán látni ennyire minőségi figurákat.
  A játékmenet meglehetősen egyszerű ebből kifolyólag a szabály sincs nagyon túlbonyolítva viszont a fegyverek kombói miatt illetve az aktuális pálya/terep adottságai okán a taktika és minimális tervezés megvan a játékban.
  Nem egy világmegváltó játék de mindenféleképpen ajánlani tudom mindenkinek akihez a Doom vagy a dungeon crawler stílusú játékok köze állnak.
  Összességében a könnyű és izgalmas játékmenet illetve a fantasztikus minőségű tartozékok miatt azt gondolom jár az 5 pont :)

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.