EladLak! (magyar, For Sale) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték
 • webrend/images/termek_large/tarsas_eladlak2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_eladlak3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 3-6 játékos

A legjobb: 5 játékossal

Játékidő: 30 perc

Ajánlott: 10 éves kortól


Adatok:

Szerző: Stefan Dorra

Kiadó: Compaya (Gamer Café)

Kiadás éve: 2016
Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


3 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 61*112 mm Standard (150 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 61*112 mm Prémium (75 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Vásárolj olcsón, adj el drágán!


Ez az alapgondolata a sokadik kiadást megélt EladLak kártyajátéknak. Ebben a gyors, licitálós és blöffölős játékban egyaránt fontos, hogy mennyiért sikerül megszerezni a legmagasabban értékelt ingatlanokat, ahogy az is, hogy mennyiért sikerül majd eladni. Kezeld okosan a pénzed a licit és ingatlanszerzés fázisban, majd tippelj jól és járj túl a többi ingatlanmágnás eszén az eladásfázisban. A győzelemhez Te legyél a leggazdagabb ingatlanmogul a játék végére.


A játékmenet két fő fázisból áll. Az első fázisban a játékosok ingatlanokat vásárolnak, természetesen minél értékesebbet, minél olcsóbban. A vásárlás alapja a licitálás, aki a legkésőbb szál ki a licitből (passzol) az szerzi meg a legértékesebb ingatlant. A játékosok addig licitálnak, amíg az összes ingatlan gazdára nem talál.


A második fázisban a megszerzett ingatlanokat próbáljátok a lehető legjobban értékesíteni. A játékosok kiválasztanak egy-egy ingatlan kártyát, majd egyszerre felfordítják. Aki a legértékesebb lapot választotta az szerzi meg a legnagyobb értékű lapot.


Vélemény


Az EladLak! igazán pörgős, élvezetes játék. Könnyen tanítható, mégis meglehetősen sokat lehet benne taktikázni. Kiválóan alkalmas baráti társaságba és családi körbe egyaránt. A kinézetre sem lehet panasz, a kártyák grafikája igazán szépre sikerült, a pénz jelzők is praktikusak. Negatívumként a kártyajátékhoz képest kissé húzós ára róható fel, valamint semmiképpen nem érdemes minden este csak ezzel játszani, mert elveszti a varázsát.


Kiknek ajánljuk?


A játék sokadik kiadását éli meg, nem véletlenül. Igazán népszerű, mert gyors, egyszerű és szórakoztató. Alkalmas bevezető vagy két játék közötti kikapcsoló játéknak is. Kifejezetten ajánljuk Monopoly rajongóknak, hiszen az ingatlan vásárlásért folytatott versenyhangulatot tökéletesen visszaadja, mindezt 20 percben. Rövidsége és egyszerűsége miatt kiválóan alkalmas bevezető/levezető játéknak is és akár 6 fővel is játszható!


A doboz tartalma:


 • 30 ingatlan kártya
 • 30 csekk kártya
 • 60 $1,000 token
 • 12 $2,000 token
 • szabályfüzet

Magyar nyelvű ismertetőMagyar nyelvű játékmenet

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

3 értékelés alapján
 • 3
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Ár-érték arányban az egyik legjobb játék a piacon. Fantasztikus szórakozás az egész családnak, amennyire egyszerű, annyira nagyszerű. Egyetlen kicsi hátránya van, hogy nem játszható ketten, de 3 főtől 6-ig bárhogyan. A legmelegebb szívvel ajánlom mindenkinek. Nem mellesleg nagyon jó a bemutató videó! :)

 • Nagyon jó kis egyszerű, de nagyszerű játék. Hiába van kevés szabálya, mégsem hat gagyinak, kell benne gondolkozni. A kis házikók, lakok gyönyörűek, érdekes a licitelős rendszere. Felüdülés a nagyívű, hosszú több órás játékok között /mellett.

 • Egyszerű és nagyszerű társasjáték! Könnyű megérteni a szabályokat, és játszani is élvezetes. Igényel némi taktikázást, ami színesíti a játékot. Gyors, élvezetes játék. Mindenkinek sok szeretettel ajánlom :-)

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!