EladLak

Új Társasjáték - Önálló játék
 5.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Vásárolj olcsón, adj el drágán!
Ez az alapgondolata a sokadik kiadást megélt EladLak kártyajátéknak. Ebben a gyors, licitálós és blöffölős játékban egyaránt fontos, hogy mennyiért sikerül megszerezni a legmagasabban értékelt ingatlanokat, ahogy az is, hogy mennyiért sikerül majd eladni. Kezeld okosan a pénzed a licit és ingatlanszerzés fázisban, majd tippelj jól és járj túl a többi ingatlanmágnás eszén az eladásfázisban. A győzelemhez Te legyél a leggazdagabb ingatlanmogul a játék végére.

A játékmenet két fő fázisból áll. Az első fázisban a játékosok ingatlanokat vásárolnak, természetesen minél értékesebbet, minél olcsóbban. A vásárlás alapja a licitálás, aki a legkésőbb szál ki a licitből (passzol) az szerzi meg a legértékesebb ingatlant. A játékosok addig licitálnak, amíg az összes ingatlan gazdára nem talál.

A második fázisban a megszerzett ingatlanokat próbáljátok a lehető legjobban értékesíteni. A játékosok kiválasztanak egy-egy ingatlan kártyát, majd egyszerre felfordítják. Aki a legértékesebb lapot választotta az szerzi meg a legnagyobb értékű lapot.


Vélemény
Az EladLak igazán pörgős, élvezetes játék. Könnyen tanítható, mégis meglehetősen sokat lehet benne taktikázni. Kiválóan alkalmas baráti társaságba és családi körbe egyaránt. A kinézetre sem lehet panasz, a kártyák grafikája igazán szépre sikerült, a pénz jelzők is praktikusak. Negatívumként a kártyajátékhoz képest kissé húzós ára róható fel, valamint semmiképpen nem érdemes minden este csak ezzel játszani, mert elveszti a varázsát.

Kiknek ajánljuk?
A játék sokadik kiadását éli meg, nem véletlenül. Igazán népszerű, mert gyors, egyszerű és szórakoztató. Alkalmas bevezető vagy két játék közötti kikapcsoló játéknak is. Kifejezetten ajánljuk Monopoly rajongóknak, hiszen az ingatlan vásárlásért folytatott versenyhangulatot tökéletesen visszaadja, mindezt 20 percben. Rövidsége és egyszerűsége miatt kiválóan alkalmas bevezető/levezető játéknak is és akár 6 fővel is játszható!

Szabályok, tartozékok:

EladLak

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Stefan Dorra
Kiadó: Compaya (Gamer Café)
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Magyar
Címkék: Kártyajáték, Apró ajándékok, Party,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Ár-érték arányban az egyik legjobb játék a piacon. Fantasztikus szórakozás az egész családnak, amennyire egyszerű, annyira nagyszerű. Egyetlen kicsi hátránya van, hogy nem játszható ketten, de 3 főtől 6-ig bárhogyan. A legmelegebb szívvel ajánlom mindenkinek. Nem mellesleg nagyon jó a bemutató videó! :)

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat