• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2016_rrg_aboveandbelow2_lrg.webp
  • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2016_rrg_aboveandbelow3_lrg.webp

Above and Below

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 60*92 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Az utolsó faludat barbárok feldúlták. Alig maradt időd felkapni a gyereket és a kedvenc horgász rudad mielőtt elkezdődött a fosztogatás és gyújtogatás. Átkószálódtál egy kíméletlen sivatagon, megmásztál jeges csúcsokat és még egy farönkön is utaztál keresztül a tengeren cápákat rúgdosva, amikor túl közel értek. Mindeközben kisgyereked feszesen a hátadra volt kötözve.

És ekkor megláttad! A tökéletes hely egy új otthon megteremtésére. De ahogy az első sátrat felverted rábukkantál egy szerteágazó barlangrendszerre a föld alatt, melyek tele vannak fényes kincsekkel, ritka erőforrásokkal és lenyűgöző kalandokkal. Ki állhat ellen ennek? Rögvest megkezded a szervezését expedícióknak és építkezéseknek, melyek a föld felett és alatt egyaránt el fognak kezdődni. Egy kis szerencsével olyan falut fogsz építeni, mely a réginél sokkal erősebb és még akár a barbárok újboli támadását is vissza fogja tudni verni. Kétség se férhet hozzá, jönni fognak.


Az Above and Below egy többrétű játék, mely magába foglal városépítős és meseszerű elemeket, ahol te és három barátod mérkőztök meg abban, hogy ki tudja a legjobb falut építeni a föld felett és alatt. Magában a játékban elküldheted a falusaidat felfedezni új, ismeretlen kavernákat, nyersanyagokat gyűjteni és házakat építeni. Minden falusinak egyedi képességei és tulajdonságai vannak és neked kell eldöntened, hogy miként tudod a legjobban felhasználni őket.


Egy hatalmas barlangrendszer terül el a föld alatt, arra várva, hogy felfedezzék – ez az a rész, ahol a mese elkezdődik. Amikor leküldesz egy csapat falusit a mélységekbe az egyik veled együtt játszó barátod fogja felolvasni az Idézetek Könyvéből, hogy mi is fog pontosan történni velük. A végső döntés a te kezedben lesz, hogy a lehetőségek közül melyiket választod. Sok fog múlni azon, hogy kiket vittél le és kiket vagy hajlandó feláldozni vagy ott hagyni, ha nincs más választásod. Az Idézetek Könyvében rengeteg megpróbáltatás és csodálatos kaland van leírva, melyek véletlenszerűen jönnek majd szembe.


A játék végén az a játékos nyer, kinek a legjobban kialakított faluja van!


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető


Above and Below

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Ryan Laukat
Kiadó: Red Raven Games
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Arzium Storybook játékok
Címkék: Fantasy, Történetmesélés, Gazdasági, Kalandjáték, Kockadobás, Városépítő, Stratégia (Eurogame), Felfedezés, Tárgyalás, Szett gyűjtés, Kereskedés,
22300,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat