Adrenaline

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Premium (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 62*103 mm Prémium (75 db-os) 1 db
Össz ár: 2380,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények
A PC-ről ismert FPS játék társasjáték verziója. Szerezz fegyvert, töltsd meg lőszerrel és irány levadászni a többieket. Itt nincsenek társak, nincsenek barátok, csak te vagy és a fegyvered.

Adrenaline

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Filip Neduk
Kiadó: Czech Games Edition
Kiadás éve: 2016
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Adrenaline játékok
Címkék: Sci-fi, Harci, Stratégia (Eurogame), Festhető figurák,
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Ha már egyszer máshol leírtam legyen itt:
  Elég faék a szabály, de nagyon jó játék. Adott egy játéktér, szobák. Nem nagyok, alapban 2-3 terület. A szobában látsz mindenkit, illetve ha ajtó mellett állsz (ez mindig igaz, csak mindig más szoba irányába), akkor a másik szobában is látsz mindenkit. 3 megjelenési pont van, ahonnan a játékot kezded, ott tudsz fegyverhez jutni, minden ponton három éppen aktuálisból választhatsz. Van 3 féle muníció (sárga, piros, kék), egy-egy színből max 3 lehet nálad. A fegyvert úgy veszed meg, hogy az adott muníciót kifizeted, ezzel töltve megkapod. A töltéshez 1-2-3 kocka kell maximum 2 féle színből. A fegyvert egyszer használhatod, ezzel ki is merül, köröd végén újratöltheted a kockákkal. A terület minden más szobáján van muníció amit felvehetsz, mindig 3 db egyszerre (kis karton lap szimbolizálja) itt is maximum 2 féle szín van egyszerre, illetve lehet kártyákhoz is jutni (ez nem olyan lényeges szabály, nem írom le).

  Egy körben 2 akciód van, alapból: lépsz 3-at; lépsz, ha akarsz és felveszel valamit, fegyvert használsz. Ezekből tetszés szerint választasz kettőt, akár ugyanazt. Szóval ez a mozgás és akció. És akit(akiket) eltalálsz, az sebződik. Ha valaki meghal, kiosztjuk a pontokat és ő a fegyvereivel máris újra megszületik. Viszont a következőkben már kicsit kevesebbet ér (elsőre pl 8 pontot annak, aki a legtöbbet sebzett belé, másodszorra már csak 6-ot). Pontot ér a First blood (első sebzést bevivő) és a Killshot is (aki lelövi).

  És kb ennyi az alap, van még 4 féle kártya, amit meg lehet szerezni és kavarni vele, meg az Overkillre és egyéb pontozásra pár szabály.

  A lényeg, hogy nagyon gyorsan lehet egymást lövöldözni, nem nagyon kell sértődni, mert repkednek a golyók. Nem érdemes valakire rászállni, mert a pontozási rendszer miatt nincs értelme. A pontozás nagyon jól van kalibrálva.

  Na és az igazi lényeg a fegyverek! Azok eszement jól ki vannak találva. Mindig van egy alap tulajdonságuk, de van alternatív és opcionális sebzésük kicsit több muníció költésével. Viszont nincs gagyi alap fegyver, mind nagyon jó. Az első dolog a stratégiában jól választani fegyvert (három lehet max nálad) és azokkal jól gazdálkodni, éppen mit használsz, mit töltesz újra.

  Minőség nagyon jó. Újrajátszhatóság megfelelő. Hangulat zseniális.

  Alig várom, hogy jöjjenek kiegek!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat