• webrend/images/termek_large/tarsas_2017_matagot_iris2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2017_matagot_iris3_lrg.jpg

Inis

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Légy te a sziget uralkodója, érdemeid és bölcsességed révén!


Egy csodálatos kelta világba csöppenünk ebben a játékban, ahol meghatározó lesz a katonai erő, a diplomáciai készség és az együttműködésre való hajlandóság. Az nyer, kit megválasztanak a sziget uralkodójává. De az út rögös és veszélyekkel teli.


A győzelemhez vezető utat három meghatározó lehetőség mutatja: Vezetői készség, Földterület (a legtöbb régió birtoklása) és a Vallás, melyet a területeken szétszórt kápolnákkal lehet begyűjteni.


Rendkívül megtévesztő lehet, hogy a 'katonáinkkal' mit kezdjünk, ugyanis az esetek kis százalékában fogja bármelyik félnek megérni egy hosszú, elhúzódó harc. Több sokszor az értelem csapataink konszolidációjában és a meglévő területek őrzésében. Ehhez járul hozzá a vallás és az adott régió hierarchiája, mely sokban meg tudja változtatni taktikánkat.


A gondos draftolás, a lap menedzsment, a blöffölés (főleg, ha a játékosok megértik a körük passzolásának fontosságát), a jó időzítés és az erőviszonyok pontos megértése a győzelem kulcsa. Az első játék után már készen állsz egy teljes és epikus kalandra!


Összességében egy nagyon mély és sokrétű stratégiai játékról van szó, mely a csodaszép kelta mondakörből pattant ki és kívánja meg, hogy egy egészen új megközelítést alkalmazzon még egy veterán stratéga is. Paklimenedzsment, blöffölés, egységek mozgatása, időzítés és precizitás azok, amikre szükséged lesz, ha te szeretnél lenni Inis uralkodója.


Angol nyelvű játékszabályAngol nyelvű ismertető

Inis

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Christian Martinez
Kiadó: Matagot
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Inis játékok
Címkék: Harci, Stratégia (Eurogame), Többségi birtoklás, Festhető figurák, Kampány alapú, Draftolás, Lap menedzsment, Moduláris tábla, Eltérő kör fázisok, Akció draftolás,
11630,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat