Skye szigete (Isle of Skye, magyar)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
2 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Skye szigete a legszebb hely a világon, puha homokos tengerpartjaival, finoman formált dombjaival és lenyűgöző hegyvonulataival. A látkép lenyűgöző!

Ebben a lapka lehelyezős játékban a résztvevők neves klánok törzsfőnökeit alakítják, akik, mind a saját kis birodalmuk megteremtésére törekednek. Ezt úgy érhetik el, hogy a lehető legtöbb pontot szedik össze a játék folyamán. Ami nem annyira könnyű. hisz minden játékban a 16 pontszerző kártyából csak 4 kerül játékba.
A pontszerző lapoknak köszönhetően minden játék különbözik és más-más stratégiát és taktikát igényel, de gazdagnak lenni sem rossz. A pénzzel jól gazdálkodni igencsak nehéz lesz! Minden kör elején a játékosok leraknak 2 területlapkát maguk elé és megmondják mennyiért adnák el. Felsrófolni az árat jó ötlet de csak akkor, ha azt végül meg is veszi valaki. Mert ha nem, akkor az azt lerakó játékosnak kell megvennie.

A játék végén az nyer akinek a legnagyobb és legeredményesebb birodalma van és nem az akinek a legtöbb pénze.

Skye szigete (Isle of Skye, magyar)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerzők: Andreas Pelikan,
Alexander Pfister
Kiadó: Compaya (Gamer Café)
Kiadás éve: 2017
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Sorozat: Isle of Skye játékok
Címkék: Könnyű stratégia, Spiel des Jahres nyertes, Stratégia (Eurogame),
8990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
5990,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
6490,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 6000,- Ft felett
2 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Kiváló stratégiai játék rengeteg variációval, újrajátszhatósággal.

 • Régóta szerepel a kívánságlistámon, és most végre sikerült megszereznem. Nem okozott csalódást, sőt. Jól kitalált a játékmenet, végig leköti az ember figyelmét, nincs unalmas kivárás. A területlapkák megszerzésének mechanizmusa kifejezetten tetszik. Van mélység, vannak érdekes döntési helyzetek, mégis könnyed és gördülékeny. A játékidő nem nyúlik el, a céllapkák variálása miatt minden játék más. Pozitívum, hogy öten is játszható, de két fővel is remekül működik. Nekem a dizájn is nagyon tetszik. Szerintem passzol a témához a kissé puritán stílus, a kevés színt használó, kicsit elnagyolt grafika, valamint a játékelemek anyaga (vászon, fa és vastag karton), és eltúlzott méretei (jó nagy paravánok, hatalmas pénzek). Egyébként a komponensek minősége teljesen rendben van, öröm kézbe venni, és játszani velük. Az ára is elfogadható. Ennyi pénzért ilyen jó kis kompakt, középnehéz stratégiát nem igazán talál az ember. Gyerekeknek és felnőtteknek, családoknak és haladó társasjátékozóknak egyaránt ajánlom.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat