Harry Potter: Hogwarts Battle (angol) (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 • webrend/images/termek_large/tarsas_harrypotterhogwartsbattla2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_harrypotterhogwartsbattla3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 2-4 játékos

A legjobb: 4 játékossal

Játékidő: 60 perc

Ajánlott: 11 éves kortól


Értékelések:

4.7

A pontok átlaga


6 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 75*75 mm Standard (150 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 77*128 mm Standard (100 db-os) 1 db
Össz ár: 3570,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 2 db Kártyavédő - Swan 80*80 mm Prémium (80 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 77*128 mm Prémium (50 db-os) 2 db
Össz ár: 5950,- Ft

 

Harry Potter rajongók készüljetek a játékra!

A Roxfort sorsa a Ti kezetekben van!

 

 

A játékosok a Roxforti csata társasjátékkal a Roxfort Varázsló-és Boszorkányképzőben zajló epikus csatát - és az odáig vezető eseményeket - élhetik át.
A gonosz erők visszaverése és az iskola biztonsága négy tanuló együttműködésén múlik - a játékosoknak Harry, Ron, Hermione és Neville szerepébe bújva kell minél jobb paklit építeniük, és a megszerzett kártyák segítségével legyőzni az ellenfeleket.Tanulj új varázslatokat, szerezz mágikus tárgyakat, és közben akadályozd meg, hogy a Halálfalók megerősödjenek!

 

 

 

7 JÁTÉK egy dobozban

 

 

A dobozban 7 JÁTÉKot találsz: a Harry Potter sorozat mind a 7 történetét végigjátszhatod, akár az elejétől kezdve, akár tetszőleges sorrendben. A paklidat minden JÁTÉK során újra és újra fel kell építened, így válik a kihívás is egyre nehezebbé - az 1. és 2. JÁTÉKnak akkor is bátran nekivághatsz, ha még soha nem játszottál pakliépítő játékkal (vagy ha egy fiatalabb varázsló is van a csapatban). A 7. JÁTÉK azonban már az edzett játékosokat is kihívás elé állítja: itt már nem csak egy-két gonosztevő legyűrése a cél, hanem magát Voldemortot Tudjukkit is le kell győznötök, persze csak akkor, ha már elpusztítottátok az összes horcruxot.

Ha nem sikerül a gonoszok legyőzése, még mielőtt ők az összes, az adott JÁTÉKban szereplő helyszínt irányításuk alá vonnák, akkor sajnos elbuktátok a küzdelmet!

 

 

 

A játék menete

 

 

Mindenki választ egy már jól ismert karaktert, akik saját paklijukkal és egyedi képességeikkel vágnak neki a kalandnak. Ha leharcoltuk egymással ki akar Harryvel vagy esetleg Hermioneval lenni, jöhet a halálfalók illetve a sötét varázslatok pakli összeállítása, melyet az adott küldetés szabályai szerint tudunk összerakni. A halálfalók paklijának alján természetesen mindig Voldemort (bocs, Tudjukki ;)) áll.

 Az aktuális helyszín kártya lesz, amit ki kell még rakni, mert ide fogjuk helyezni a sötét jegy tokeneket, ahogy erősödnek a halálfalók. Ha túl erősek lesznek, vagyis megtelik a helyszínünk a tokenekkel, kikerül a játékból és egy rettenetes büntetést kapunk. Vigyáznunk kell a sötét tokenekkel, mert ha az összes helyszínt beterítjük velük, sajnos elvesztjük a játékot.

Mindenkinek adott mennyiségű élete van,ha elég sebzést rakunk rájuk, meghalnak. Ez valamilyen jutalommal jár. Ha végül Voldemortot is sikerül legyőznünk, nyertünk és mehetünk a következő könyv küldetésére.

 

 

 

Varázslatos játékhangulat

 

 

A Roxforti csatában a Harry Potter filmek során megismert varázslatokkal, helyszínekkel, tárgyakkal és szereplőkkel találkozhatsz, a kártyákat a filmekből vett képi világ teszi még ismerősebbé. Játszd újra ahányszor akarod, válassz más-más karaktereket és meglátod, minden alkalommal eltérő stratégiát kíván majd meg a győzelem.
Csatára fel!

 

 

 

A játék tartalma:

 

 • 1 játéktábla
 • 4 kocka (piros, kék, sárga, zöld)
 • 7 játékdoboz
 • 4 játékostábla
 • 252 kártya, ebből (47 kis méretű, 142 normál méretű és 63 nagy méretű)
 • 8 gonosz befolyás jelölő (fém)
 • 70 karton jelölő
 • szabályfüzet 

 

 

Angol nyelvű szabálykönyv

 

 

 

 

 

 

 

A Harry Potter: Roxforti csata játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

18743,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kiegészítők:

14234,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
11701,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
14796,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
14796,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Kellékek:

10530,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

4.7

A pontok átlaga

6 értékelés alapján
 • 4
 • 2
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Kissé elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban, mivel HP fan vagyok, de szerintem pont a magamfajtának találták ezt ki.
  A csomagolás nagyon rendben van, nagyon jól néz ki, és van is súlya. A bel tartalom rendezett. Minden dizájn megfelel a HP világának.
  A kicsomagolás után hamar feltűnt a 8 db Villaint Control tokenek, amiknek súlyuk van. Nem a szokványos papír/műanyagok, hanem fémek (szerintem). Kb 5 percig csak azokat nézegettem és örültem neki, hogy végre valami „tartós”. :D
  Egyetlen hátránya számomra, hogy a kártyákon a képek a filmekből lettek kiszedve, én jobban örültem volna, ha rajzolva lettek volna, de így is nagyon hangulatosak.
  A doboz alap kibontása után nem fogad túl sok spoiler, hiszen az egyes évek külön-külön vannak csomagolva (Game1-7 névvel). Nehéz volt megállni, hogy ne nyissam ki az első dobozt, hogy átnézzem, de megálltam az első játékig, amire csak pár órát kellet várnom. Addig is tudtam tanulmányozni a szabálykönyvet, amely alig 15 oldal, de inkább képek a felhelyezésről, és rövid ismertető az adott dolgokról pár sorban. Nagyon egyszerűek a szabályok, így akár gyerekkel is játszható.
  A játék ugyan angol nyelvű, de nem szükséges hozzá mindenkinek „jó” angollal rendelkezni, hiszen a legtöbb kártyán csupán rövid szöveg van képpel. „Gain 2 (token ikon)” vagy „Remove 1 (token ikon)”. S csak néhány kártyán van ennél hosszabb/bonyolultabb szöveg. „Harry Potter angol” nem árt hozzá szerintem, bár a nélkül is játszható. Hiszen ha nem ismerjük fel a varázslatot a nevéről, attól még értelmezhető a hatása. Pl.: Stupefy, ami magyarul azt hiszem Stupor vagy kábító átok.
  Igazából csak egy teszt játékot játszottunk asszonnyal, hiszen azon dolgozok, hogy szervezzek egy csapatot, akikkel végig lehet játszani „normálisan”. Hiszen ez lenne a játék egyik nagy előnye/lényege, hogy a hét éven keresztül ugyan azokkal a játékosokkal ugyan azoknak a szereplők bőrébe bújva küzdötök. Ha sikeresen teljesítettétek az első évet jöhet a második, stb.
  A „Game1” ben a karakterek képei az első filmből vannak, s ahogy láttam a neten az évek múlásával az aktuális filmből raktak hozzájuk képeket, illetve „fejlődnek” a karakterek. Game1-ben senkinek nincs különlegese alap képessége (abillity), de később lesz.
  A szabálykönyv csupán a „Game1” en keresztülmutatja be, de a többi évben sem változnak a szabályok, csupán újabb ellenfelek, újabb megtanulható varázslatokkal bővül a játék, de a szabályok maradnak. Neten néhányan nehezményezik, hogy az évek között reset van, s mindig ugyan avval a 10 lappal kezdtek. De ez szerintem logikus, hiszen ha ugyan onnan folytatnánk, akkor lehet, hogy úgy kezdünk új évet, hogy mindenki 1 életerőn van, s indokolatlanul hamar kihalna a csapat…
  Az első tesztjáték egyszerűnek tűnt, s nem éreztük annyira, hogy meg lennénk szorulva. Bár kellet tenni is érte. Ez rendben is van, hiszen az első év (és talán a második is), amolyan gyakorlás, bemelegítés, de ahogy haladunk az időben egyre durvább lesz. S lesznek olyan évek, amik elsőre nem igazán fognak sikerülni.

  Már nagyon várom, hogy végigjátszhassam. :)

 • Nagy Harry Potter és kooperációs társasjáték kedvelőként nagyon vártam a játékot.

  Csomagolás, kinézet:
  - nagyon kompakt csomagolás, mindennek megvan a helye. Van lehetőség ,,elmenteni" az állást is.
  - a design a filmekből vett képek. Nekem bejött, tudok olyanokról, akinek nem.
  - a fém tokenek kellemes meglepetést okoztak :)

  Játékmenet:
  - évekre van bontva a kaland, évente jönnek be új szabályok, kártyák, mindig egy új dobozt kell kinyitni
  - játékmenet kicsit furcsa, néha nem teljesen egyértelműen lehet értelmezni a szabályokat, alapvetően egyszerű, gyorsan tanulható. Minimális angol tudás nem árt.
  - nekem kicsit furcsa, hogy minden kör elején a gonoszok jönnek, és csak utána a hős, és nagyon nincs ráhatása az embernek a különböző effektusokra. Megtörtént, hogy még nem jött a hős, de már az életének a felét elveszítette.
  - furcsaság, hogy az első kalandban használt gonoszok ugyanúgy felbukkannak később is (remélhetőleg nem nagy spoiler, hogy az első évben a ,,főgonosz", Mógus professzor ugyanúgy ott van a későbbi kalandokban is, így a ,,történeti hitelességéből" eléggé veszít)
  - ami igazán nem tetszett nr1. hogy nem lehet túl sokat taktikázni a körök között, gyűjteni az erőforrásokat, hogy egy nagyobb dolgot megvegyünk, stb.
  - ami igazán nem tetszett nr2. kooperatív játék lévén túl sok ráhatásunk nincs a többi játékosra, csak nagyon kevés, az is csak későbbiekben. Míg a gonoszoknál van rendszeresen olyan negatív effekt, ami mindenkit érint.
  - ami igazán nem tetszett nr3. nincs skálázva, hogy ha kevesebben, mint 4-en játszunk. Akkor is ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindenkire. Nekem szerencsére 4 fővel sikerült kipróbálni, más a 2 fős játékot kimondottan rosszul élte meg.
  - van, akit zavarhat, hogy elveri a ,,pálya", nem pedig egy másik, élő játékos. Ez simán előfordulhat itt (először már a 3. kalandban kaptunk ki, igaz nem sokkal, de kikaptunk)

  Összességében jópofa, könnyen tanulható, szép játék, megéri a pénzét, de kedvenccé nem fog válni.

 • Sziasztok!

  Tapasztalat:
  Végigjátszottam 2, 3 és 4 fős verzióval, mind a 7 játékot. Más deck building kooperatív játék ismerete.

  2 játékossal végig nagyon könnyű, még akkor is, ha a Store nem a legkézenfekvőbb lapokat kínálja.

  3 játékossal szintén könnyűnek találtuk, csak a 7es Game-et kezdtük 2szer.

  4 játékosra lett ez a játék kitalálva. Ennyi emberrel játszva a 4-es és 7es Game-ek igazi kihívást jelentettek, tehát nincs kibalanszolva a játék, bár különböző házi szabályokkal érdekesebbé lehet tenni (Store manipulálás, Horcruxok megszerzési szabályánának módosítása).
  Sokszor éreztem, hogy 10-20 percen belül eldől, hogy van-e esélyünk győzni, vagy a játék nyert és vice-versa, de amikor 4-en játszottunk a Game 7-tel, akkor az utolsó pillanatig nem tudtuk, hogy meg tudjuk-e nyerni, vagy sem (majd 2 gonosz maradt a végén és kikaptunk).

  Az Alien hasonló "Legendás" játékával játszottam a kooperatív, deck building játékok sorából, de a Harry Potter sok szempontból a tükörképe az előbb említett játéknak (Saját körben támogathatunk másokat <=> mások támogatnak saját körben; Állandó képesség <=> a lapok adják a képességed; játékosonként eltérő kezdőkéz, de a Store 85%-a mindenkinek jó <=> minimálisan eltérő kezdőkéz, a Store teszi változatossá a játékosok képességeit).

  A kiegészítő még több kihívást rejt, amihez ez a játék izgalmasan épít fel az "alapkövet".

 • Nagyon szuper kártyajáték, ahol a felnőttek se unatkoznak és nem kell a gyereket időnként nyerni hagyni! :) Minden családnak ajánlom, ahol a gyermekek elmúltak már 10 évesek (szörny kártyák). Azoknak meg különösen akik szeretik a Harry Potter könyvsorozatot! Nagyon izgalmas, ahogy játékonként bontogatjuk a dobozokat és nem kell aggódni, az újrajátszás is izgalmas tud lenni, ha nehezítésként, már kezdéskor megjelenik 1-2 halálfej a helyszín kártyán. ;)

 • Végtelen mennyiségű lehetősége lehet a játék kimenetelének az egyre bővülő pakliknak köszönhetően. Mi képtelenek vagyunk megunni, több mint fél éve minden héten kinyitjuk, és addig nem nyugszunk, amíg végig nem visszük mind a hét könyvet - akár több délutánon keresztül. A legkönnyebbtől a legnehezebb kimenetelig már minden volt. Teljes a függőség, úgyhogy javaslom mindenkinek, hogy szabadítson fel magának időt, mert erős lesz a késztetés újra és újra elővenni. Ez nem 5 csillag, hanem 15.

 • Szép, minőségi, játék.
  Szórakoztató, tetszik, hogy a játék hosszú ideig tart és a kártyák, karakterek változnak évfolyamról évfolyamra.
  Ha bárki megijedne (ahogy én is tettem), hogy a hátlapon feltűntetett kocka hiányzik, a 4. évfolyam pakliban van.
  Ketten játszuk és nagyon élvezhető így is.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.