EXIT: A játék - Az elhagyott kunyhó (The Abandoned Cabin) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 1-6 játékos

A legjobb: 2-3 játékossal

Játékidő: 60-120 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Markus Brand, Inka Brand

Kiadó: Piatnik

Kiadás éve: 2017

Sorozat: EXIT: The Game játékok


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

A szabaduló szobák újra bekéreckednek a nappalinkba, és most egy sor különálló kalanddal teszik ezt. Ezek közül az első a The Abandoned Cabin. A feladat egyszerű, szabadulj ki mielőtt lejár az időd. Ehhez társaid és saját magad szemfülessége, kreativitása és éles megfigyelőképessége kell. Tikk-Takk... az óra elindult.
BGG


A játék BGG oldala.

A EXIT: The Game játékok sorozat többi tagja:

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Ajándékba kaptam és próbáltam ki egy 6 fős társasággal (a dobozon ugyan 1-4 fő van, de a játékszabályban 6), azt kell mondjam nagyon kellemes kis időtöltést okozott, igaz nem a legjobb eredménnyel jutottunk ki. :)
  Bár sokat gondolkodtam, nem tudom megítélni milyen lehet a játék annak aki nem volt még szabadulószobában, mi mindannyian voltunk már és teljes mértékben adta így is.

  Ezt úgy kell elképzelni, hogy 3 számozott, sorba rakható paklit kapunk, egyikben feladatok, másikban az ezekhez tartozó segítséget, a harmadikban pedig amolyan a játék vezetésére alkalmas kártyák vannak. Emellett rendelkezésre áll még egy füzet/könyv is, amiben a különböző feladványok ki vannak egészítve. A feladat kártyák logikai feladványokat fognak nekünk feladni, ezek alapján egy, a játékhoz kapott tárcsán kódokat kapunk, amelyek a már említett harmadik pakli egyik lapjához vezetnek, amely jó esetben új feladatkártyát ad, rossz esetben hibás kódot találtunk ki, így tovább kell próbálkoznunk. Szép lassan ez a pakli is elfogy, az utolsónak maradt pedig természetesen a kijutás. :) Ha a feladat túl nehéz, lehet használni a segítség kártyákat is, minden feladathoz 2 tipp húzható, a harmadik kártya már a megoldást tartalmazza.
  A játék végén a pontozást főleg a szabaduláshoz szükséges idő, létszám és a segítséghez használt kártyák száma határozza meg.

  A játék (ahogyan több helyen is felhívják a figyelmet rá) EGYSZER JÁTSZHATÓ, így az áráért elméletileg egyszeri játékélményt vesz az ember, igaz ha (sok helyen olvasható/hangoztatott érvekkel élve) a játékosok közösen veszik meg, az egy főre jutó összeg (már 2 fő esetén is) messze alacsonyabb sok egyéb szabadidős tevékenység anyagi vonzatánál.
  Az egyszeri játék viszont két témát még mindenképpen felvet, de hangsúlyoznom kell, csakis a jelenlegi, AZ ELHAGYOTT KUNYHÓ-ra vonatkozóan tudok véleményt mondani az EXIT sorozat többi részét nem ismerem:

  1. Újrajátszható élmény-e?
  Szerintem az lesz, úgy 5-5+ év múlva :)
  Nem vicc, bizonyos feladványokra még csak-csak emlékezhet az ember, de a teljes játékra pár év múlva aligha, így sok-sok év után elővéve (kicsi doboz, elfér) akár újra jó időtöltés lehet, persze csak ha valaki úgy érzi.

  2. Ha újrajátszható, a kellékek sem sérülnek?
  Az egyszer játszható játékok szépséghibája, hogy sokszor a kártyákat tépni/vágni kell, így valóban egyszeri élményben részesülünk. Mi igyekeztünk AZ ELHAGYOTT KUNYHÓ-nál erre odafigyelni, itt MEGOLDHATÓ VOLT, hogy ne történjen olyan sérülés, hogy a játék továbbra is használható legyen, így megmaradhat az utókornak, esetleg továbbadható másnak kölcsönbe/ajándékba.
  (hangsúlyozandó: továbbra is csak erről a játékról tudok nyilatkozni)

  Összességében jó kis játék, kellemes időtöltés, meg is dolgoztatja az agyat.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.