A jég birodalma

Új Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények
Apró tengeralattjáró kutatja az Európa fagyos tengereinek mélyét; feladata a Jupiter második holdjának feltérképezése. Megdöbbenésük igen nagy, amikor a jég birodalmában, igen nagy mélységben mesterséges építményre bukkannak, melyet kétségkívül nem emberi kezek alkottak. A legnagyobb titoktartás mellett a kormány egy válogatott tudósokból álló kutatócsoportot szervez, s megkezdődik az épület tanulmányozása. A jelek, melyeket találnak megegyezni látszanak egy korábbi lelettel; a nyomok a Marsra vezetnek. Vajon mit próbál üzenni az idegen civilizáció? E tekintetben még a tudósok között is erősen megoszlanak a vélemények. Smith Wesson galaktikus utazóügynök gabonafelvásárlási ügyben utazik épp, amikor űrhajója balesetet szenved egy ismeretlen bolygón. Wesson, aki élve ússza meg a kényszerleszállást, igen elcsodálkozik, amikor az első arrajáró őslakos az ikertestvérének titulálja őt... Chaulbaran régi, kipróbált génkupec szokásos gyűjtőútjai egyikére indul, hogy gyerekeket vásároljon a közeli farmerektől, amikor vadászgépek dübörögnek el a feje fölött, jelezve, hogy ez az út más lesz mint a többi ? az eretnek flotta ideért, és megtámadja a bolygót... A címadó regény mellett több mint fél tucat érdekfeszítő történet található e kötetben, melyben a Hugo-díjas Greg Egan és a kétszeres Zsoldos Péter-díjas Kim Lancehagen is remek írásokkal képviselteti magát.

A jég birodalma

Kiadó: Cherubion
Kiadás éve: 2002
Címkék: Sci-fi, Önálló regény,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat