Kódfejtő (Decrypto) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 3-8 játékos

Játékidő: 15-45 perc

Ajánlott: 12 éves kortól


Adatok:

Kiadó: Gém Klub Kft.

Kiadás éve: 2018


Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Címkék:

Party
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Ajjaj, ha kalapot mondok, a csapatom biztos tudni fogja, hogy a szombréróra utaltam, de az előző körökben volt már Mexikó és napernyő is, lehet, hogy a másik csapat rájön, hogy ez a hármas kulcsszó…
A Kódfejtő egy asszociációs partijáték, amelyben két csapatvezető küld a saját csapatának körönként egy háromszavas üzenetet, amely mindig más sorrendben utal a négy kulcsszó közül háromra. Az üzenetnek egyértelműnek kell lennie a saját csapat számára, de ahhoz elég homályosan kell utaljon a kulcsszavakra, hogy az ellenfél ne tudja megfejteni az üzenetet.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Ez a játék fantasztikus! Akik játszottak már a Fedőnevek társasjátékkal azoknak ismerős lesz a játékmenet, de szerintem a Kódfejtő sokkal izgalmasabb (és természetesen tud újat mutatni). A változatosság kedvéért nem baj ha mindkettő ott van az ember polcán. Azt szeretem a Kódfejtőben hogy sokszor feszült és izgalmas légkör alakul ki mikor már mindkét csapatnak egy pont kell a győzelemhez (vagy vereséghez) és próbálnak úgy rejtjelezni, hogy az ellenség ne tudja megfejteni a kódot, de a csapattársak azért értsék.
  A játék nagyon mutatós... Bár kicsit negatívum, hogy a táblákon alap helyzetben nem lehet jól látni a betűket, meg kell dönteni. De ha alátámosztottuk a dobozával, akkor az megoldotta a problémát.
  Apropó! Egy játékmeneti változtatást használtunk, hogy ne legyen sok holtidő az írással: a rejtjelező hangosan elmondja a kívánt szavakat/mondatokat, így mindkét csapat egyszerre írja le (nem külön külön) a dolgokat, de csak a társak kérdezhetnek vissza, hogy jól értették-e a hallottakat.
  Apropó2! Mi a Secret Hitler társasból kivettük a szerep kártyákat (liberális, fasiszta) és mindenki kihúzta hogy melyik csapatban lesz. :D Aprócska dolog de jó hangulatot adott a játéknak.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.