• webrend/images/termek_large/tarsas_2018_mindclashgames_cerebria_theinsideworld2_lrg.jpg
  • webrend/images/termek_large/tarsas_2018_mindclashgames_cerebria_theinsideworld3_lrg.jpg

Cerebria: The Inside World

Új Társasjáték - Önálló játék

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 70*120 mm Standard (150 db-os) 2 db
Össz ár: 3570,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Premium (100 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 70*120 mm Premium (70 db-os) 3 db
Össz ár: 4760,- Ft
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

Cerebria világán szellemek szerepébe fogunk bújni, megcélozván azt, hogy a mi oldalunk győzzön az örökös harc végén. Ez a harc nem más, mint az emberi természet által vívott belső viszály, az áldás és az átok, a jó és a rossz szüntelen vidala.

Légy részese Ború és Derű szellemei csatározásának, manipulálj érzelmeket, hogy tiéd lehessen az elme birodalma.


Üdvözlégy Cerebria világában, mely kezdetben formátlan valójában jön létre az Eredetből. De semmi sem létezhet örökké név nélkül, zabolátlanul. Két szemben álló erő - Derű és Ború – bukkan fel, hogy a világot a saját képére formálja.


Ügynökeik a Szellemek, nagyhatalmú entitások, akik Érzelmeket ébresztenek fel az Öt Birodalomért folyó küzdelmükben: a Motivációk Völgye (Valley of Motives) , az Értékek Fűzfája (Willow of Values), a Gondolatok Hálózata (Network of Thoughts), az Érzékek Bölcsője (Cardle of Senses), és a Vágyak Földje (Land of Desires).


Ahogy befolyásukat birodalomról birodalomra kiterjesztik, Kinyilatkoztatások során építik fel a Személyiséget, maradandó benyomást hagyva Cerebriában. Vajon ki fog uralkodni, Derű vagy Ború? A végkimenetel rajtatok áll.


A Cerebria: The Inside World egy csapatalapú, célorientált, területfoglalós játék, amelynek középpontjában a játékosok által irányított Szellemek és a Cerebria birodalmait irányító érzelemkártyák állnak, melyek mindegyikének saját képességei vannak.


A játékosok Szellemeket irányítanak, erős entitásokat, akik Ború vagy Derű, az emberi természet két ellentétes oldalát képviselik. A Szellemek a körükben legfeljebb három akciót hajthatnak végre. Ezek az alábbiak lehetnek:


  • Mozgás Cerebria birodalmai és határai között, a birodalmak sajátos erejének felhasználásával
  • Érzelemkártyák előhívása és fejlesztése
  • Ellentétes érzelmek eltávolítása
  • Erődök építése, melyek segítségével megszilárdítható az adott oldal befolyása bizonyos területeken

Az akciók Akaraterőbe kerülnek, amelyet elsősorban a tábla közepén lévő, folyamatosan forgó Eredet öt Szférájából nyerhettek. Mind a Derű, mind a Ború rendelkezik egy ritka, megosztott csapaterőforrással, az Ambícióval, amely lehetővé teszi számukra a játék legerősebb hatásainak használatát.

A csapatok pontokat szerezhetnek a nyilvános, kisebb célok által (a Szándékok) vagy a játék során dinamikusan változó fő céljaik (a Törekvések) teljesítésével. Ezek pontozása lehetővé teszi a játékosoknak, hogy Ború és Derű Töredékeket adjanak a tábla közepére épített Személyiséghez.


Ezek a Kinyilatkoztatások kulcsfontosságú pillanatok a játékban; Cerebria ugyanis állandó változásban van, de a Töredékek hű lenyomatai maradnak egy adott állapotnak. A játékot az a fél nyeri meg, aki nagyobb befolyást tud gyakorolni a kész Személyiségre, hogy ezzel ő válhasson a domináns erővé Cerebriában.


LetöltésAngol nyelvű ismertető
Angol nyelvű játékmenet

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat