Koréliai hajsza

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Carson, Rae

Kiadó: Szukits

Kiadás éve: 2019
Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

Han és Qi’ra a Korélián tengődő, semmirekellő utcagyerek, hatalmas ambíciókkal és merész ábrándokkal. A csillagok közé vágynak, de lehetőséget csak az alvilág kínál számukra. Hogy bizonyítsák rátermettségüket, mindketten vállalják Proxima úrnő megbízatását: egy, a Birodalom által kifejlesztett, különleges pajzsgenerátor tervrajzait kell megszerezniük. Azonban a terveket a Fehér Férgek mellett a Droid Gotra és a Kaldana Szindikátus is meg akarja kaparintani. Az árverés erőszakba torkollik, a balul elsült aukciót követően menekülniük kell, nyomukban a galaxis legelvetemültebb gonosztevőivel, és a rettegett Birodalommal… Han és Qi’ra egyik korai kalandját, ami a Solo: Egy Star Wars történet című film előtt játszódik, a New York Times bestseller-listáján szereplő író, Rae Carson meséli el.

Nincs más termék ebben a sorozatban.

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Igényesen megformált sztori, tele fordulatokkal és akciókkal. Engem valamelyest a régi, apokriffé nyilvánított Star Wars regényekre emlékeztet a cselekményével. A végére Han és Kira elindulnak a párrá válás rögös útján.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!