Star Wars: Outer Rim

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 5.0
1 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 3 db
Össz ár: 3570,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Coruscant felhőkarcolóinak árnyékától messze terül el a veszélyes Outer Rim. Sok városbelinek a galaxis éle inkább a bűnözők és a söpredékek gyűjtőtégelyét képviseli, amit bölcsebb figyelmen kívül hagyni. De a galaxis csibészeinek az Outer Rim a lehetőségek nyitott ajtaja. Ha képes vagy túlélni a peremvidék durva körülményeit, akkor kiemelkedhetsz az alvilág szennyéből és a galaxis egyik leghíresebb gazembere lehetsz.

A játékban egy alvilági lakos szerepét öltheted magadra, az Outer Rim-et körbeutazva a hajóddal. Felbérelhetsz legendás Star Wars karaktereket, hogy csatlakozzanak a legénységedhez és te lehetsz a leghíresebb, vagy leghírhedtebb törvényen kívüli a galaxisban.

De ez nem lesz könnyű. A galaxis háborúzó frakciói bebarangolják az Outer Rimet miközben elfogják a söpredékeket, és más törvényen kívüliek sem nézik majd jó szemmel, hogy te is bekerültél a játszmába. Megvan benned ami kell, hogy túléld az Outer Rim-et és élő legenda legyél?

Hírnév és fény

Az Outer Rim több fordulón keresztül zajlik, melynek során a játékosok veszélyes munkákat vállalnak; nyomon követheted a vérdíjakat, a hajódat fejlesztheted és még sok minden más jöhet szembe, amivel egyre több hírnevet szerezhetsz.

Függetlenül attól, hogy milyen úton jársz, a célod, hogy tíz hírnévpontot szerezz és ezzel beírd magad a Star Wars univerzum legendái közé. Ennek a hírnévnek a megszerzése számos forrásból jöhet, mint például a karaktered egyéni céljának elérése, munkák és vérdíjak begyűjtése, illegális áruk szállítása és az élet élvezete melyet a nehezen megkeresett kreditekkel érhetsz el.

Az út a győzelemhez más és más, de minden út az Outer Rim-en keresztül vezet. Mindenki a legaljáról indul egy egyszerű csillaghajóval. A játéktáblád nemcsak a hírnevet követi, hanem a hajónak, karakterkártyának, a felszerelésnek, fejlesztéseknek, a munkáknak és a vérdíjaknak külön jelölése van.Természetesen nem válhatsz legendává a csillagokat bámulva bolygóközi üresjáratokat szállítva. Át kell vinned a galaxison a hajódat az áhított hírnévért. Veszélyes hiperűr útvonalakon kell átkelned a külső perem távoli bolygói között, elkerülve az ellenséges járőröket, a pusztító örvényeket és a halálos veszélyeket, miközben az örökségedet alakítod ki.

Munkák elvégzése során kerülnöd kell a Huttoktól érkező járőröket, a bűnözés szindikátusait, a Birodalom és a Lázadás embereit. Bár ezek az őrjáratok zavaróak lehetnek, főleg, hogy az utadba állnak, de egy erős járőr megsemmisítése növelheti a hírnevedet, és akár az ezeknek a frakcióknak elvégzett munkák segítőkész szövetségesekké tehetik őket. De segítve az egyik frakciót, a másik szemében szálka lehetsz és lehet, hogy le akarnak majd vadászni, bárhogy is próbálsz elbújni előlük.

Hajó nélkül nem jutsz messzire. Mindenki egy kezdőhajóval indul, mellyel megtehetitek az első lépéseket egy nagyobb világ felé. De ahogy a hősünk növekszik, egyre több erőforrással rendelkezik és egyre sikeres lesz a hajóját is fejlesztheti vagy akár új modellt is összerakhat mint például egy átdolgozott YT-1300-as. Bizonyos feltételek teljesítésével ezeket a hajókat is ikonikus Star Wars hajókká alakíthatod és lehet akár egy Millennium Falcon-od!

Mi leszel?

De mit ér a hajó pilóta nélkül? Az Outer Rim egyik legizgalmasabb aspektusa, hogy a Csillagok háborúja egyik ikonikus alakjának szerepét veheted fel. Nyolc karakterből választhatsz, melyekből mindegyiknek megvan a saját képessége és személyes célja. Keresd a leggyorsabb hajót a galaxisban Han Solo-val, vadássz le veszélyes alakokat Boba Fett-tel vagy próbálj szerencsét Lando Calrissiannal az illegális áruk terén. Miután a karakterek elérték a céljukat, hírnevet és erősebb képességeket szereznek, amelyek kétségtelenül hasznosak lesznek, amikor folytatják az utazást az Outer Rim-en keresztül.

Továbbá, amikor bolygóról a bolygóra utazol híres karakterekből álló személyzetet gyűjthetsz! Lehet, hogy Chewbacca vagy a tiszteletreméltó üzletember, Hondo Ohnaka foglal helyet melletted a hajón. Ők is hozzájárulnak a hírnév gyűjtéséhez és végül a győzelemhez.


A Huttok fejvadászaként szerzel hírnevet, vagy inkább a csempész képességeidet bevetve a Birodalom őrjárataival szemben? Mindez és még több is lehetséges a galaxis szélén tett kalandozások során.
Állítsd be a koordinátákat, szedd össze a legénységet ás hiperugrásra felkészülni az Outer Rim-en!

Star Wars: Outer Rim

Szabály a dobozban:Angol
Szerzők: Corey Konieczka,
Tony Fanchi
Kiadó: Fantasy Flight Games
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Sorozat: Star Wars: Outer Rim játékok
Címkék: Star Wars, Stratégia (Eurogame), Kereskedés,
19990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
Új
16990,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 2022-08-31
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
1 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Nagyon jó kis játék, megéri a befektetett pénzt! Star Wars fanoknak nagy élmény lesz, játékmenetet tekintve a Firefly és a Merchants and Maraudershez hasonló.
  5 játék után még van benne kraft, nem érzem, hogy mindent unalomig ismernénk benne. Mivel sok a skill test, a kockamódosítást, újradobást adó karakterek egy kicsit előnyben vannak vele, de megfelelő játékos kezében szerintem bármelyik karakter ütőképes lehet benne a 8 választhatóból. Nagyon jó, hogy akkor is lehet benne nyerni, ha valaki nem fejvadászkodik, csak munkákkal, szállítmányokkal keresi a pénzt, mert pl. egy Lando Calrissian-el nem volt szívem embereket (bocs, más fajokat is:-) öldösni, megoldottam másképp.
  Nagyon-nagyon érződik, hogy kiegészítő jöhetne / készülne majd hozzá, (databank számozása: épp annyi van kihagyva a számozásból, amennyi még ugyanannyi kontakt, meló, stb.-helyének kell-bizakodom:-) egy idő után kevésnek, és visszatérőnek tűnhetnek majd az encounter cardok. De előbb játszani kell vele annyit, hogy ez megtörténjen.
  Angol tudással rendelkező 10-12 évesek már simán érzik a játékot, a fan faktor nagyon nagy benne, ez a gyerekeknek mégjobban bejön. Na jó, a felnőtteknek is... :-)

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat