The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth (Angol kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Angol

A játék: Angol nyelvű

Játékosszám: 1-5 játékos

A legjobb: 2 játékossal

Játékidő: 120 perc

Ajánlott: 14 éves kortól


Értékelések:

0

A pontok átlaga


0 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Swan Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 43*65 mm Standard (160 db-os) 3 db Kártyavédő - Swan 70*120 mm Standard (150 db-os) 1 db
Össz ár: 4760,- Ft

Swan Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 43*65 mm Premium (100 db-os) 4 db Kártyavédő - Swan 70*120 mm Premium (70 db-os) 1 db
Össz ár: 5950,- Ft

"Veszélyes dolog kilépni az ajtón Frodó. Csak rálépsz az Útra, és ha nem tartod féken a lábadat, már el is sodródtál, ki tudja, hová." - Bilbo Baggins


Journeys in Middle-earth


Középfölde vidékein Árnyékok suhannak át új ellenségek suttogását hozva Mirkwoodba és Mordorba a szabad népek; elfek, törpök és emberek között terjedve szét. Ahogy az Árnyak gonoszsága korrupciója egyre csak nő, új hősökre van szükség Középfölde védelméhez.


The Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth lehetővé teszi, hogy saját kalandot kezdj J.R.R. Tolkien ikonikus világában, amelyben a szabad népek hőseit testesítheted meg és harcolhatsz Sauron elnyomó ereje ellen. Harcolj a gonosz ellen, hozz bátor döntéseket és ütközzetek meg a gonosszal, ami a földet fenyegeti - mindez egy izgalmas kampány részeként, ami Középfölde dombjain és völgyein át vezet.


Minden egyes játék egy külön kaland a nagyobb kampányon belül. Középfölde hatalmas és dinamikus tájait fedezheted fel, a készségeidet felhasználva, hogy túléld azokat a kihívásokat, amelyekkel ezeken a veszélyes küldetések találkozhatsz. Ahogy Te és hőstársaid felfedezitek a vadont és harcoltok az sötét erők ellen, a játék ingyenes alkalmazása segít nektek, felfedi a ködös erdőket, a csendes tisztásokat és Középfölde ősi csarnokait, miközben az ellenségeket is menedzseli. Akár egyedül, akár társakkal indulsz neki a vadonnak, beleírhatod a saját, új legendádat Középfölde történelmébe.


Középfölde hőse

Középfölde hősei

A kibontakozó mese középpontjában azok a hősök vannak, akiket te és a barátaid testesítetek meg, mint szövetséget a játékban. A Core Set-ben szereplő hat hős mindegyike egyedülálló; az erőnek, bölcsességnek, értelemnek, szellemnek és gyorsaságnak az egyéni értékei határozzák meg hőseinket, ahogy azt a szerepjátékokban is megszokhattuk.


A hős sokkal több, mint a statisztikák összessége. Ahogy Középfölde teremtményeivel és helyzeteivel találkoznak hőseitek, segítségetekre lesznek a karakterek egyéni kártyái, hogy leküzdjétek az előttetek álló kihívásokat. Ahelyett, hogy a játékos sorsát kockadobás döntené el, a hősök különleges kártyapaklijára támaszkodhattok, miközben felkutatják, fenyegetik, támadják az ellenséget, és interakcióba lépnek Középfölde népével.Az elmondatlan mesék

Elmondatlan mesékMiután kiválasztottad a hősödet az utazás hamarosan megkezdődik. A Középfölde vadvirágai, ködös hegyei, gördülő síkságai és sötétebb erdejei várnak és nem tudhatod, hogy mi vár rád a következő kanyarban.


Kampány első scenariojában megismerkedhetsz a Journeys in Middle-earth térképével - egy sor, rendkívül szépen illusztrált, kétoldalas tile, amelyeket a játékostáblához lehet illeszteni, mint újonnan felfedezendő területeket. Ez az elsődleges építőelem sok kalandod számára, és hogy mivel kerülsz majd itt szembe, annak a lehetősége szinte korlátlan. Találhatod magadat egy óriási erdőben, ősi romokat vizsgálva, vagy egy komor barlangban vagy a törpe csarnokban. Ahogy egyik helyről a másikra mozogsz, tovább vizsgálhatod a környezetet, és felfedezheted az alkalmazásban található lehetőségeket is.Kezdődjön az utazás

A kaland már vár, ha eléggé bátor vagy, hogy nekiindulj. Gyűjtsd össze a barátaidat és ha készen álltok, nézzetek szembe a sötét árnyakkal a Journey in Middle-earth-ben!A The Lord of the Rings: Journeys in Middle-Earth játékok sorozat többi tagja:

Alapjátékok:

Kiegészítők:

8011,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
39056,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
8089,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
39895,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 2024-03-07
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett
5833,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, értékeld és oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.