Tüske a köröm alatt avagy zombi és a mamaszaurusz

Új Könyv
 
0 értékelés
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A szerelmünk valahol Afrikában kezdődött.
Egy rakás kecskeszaron hasalva néztem bele először Chad kék szemébe, és a halál árnyékában arra gondoltam, hogy ezért a gyönyörű szempárért bármit feladnék. Én hülye, később fel is adtam.”


Van az az érzés… amikor eleged lesz az otthonülésből, az egyedüllétből, és hogy folyton csak hazavárd a küldetésen lévő férjed… szerelemre vágysz, új impulzusokra, változásra, emiatt rövidre vágatod és szőkére festeted a hajad, a nagyvárosba költözöl…aztán az első munkanapodon meglőnek, tévedésből elrabolnak, és olyan zűrökbe sodródsz, hogy visszasírod az eddigi unalmas életed.

Ráadásul, a sors összehoz egy eszement, agresszív nőszeméllyel, Zombival, akivel első látásra örök haragosok lesztek. Azonban, ha ki akarsz kecmeregni a zűrből, együtt kell működnöd vele.

Tüske a köröm alatt avagy zombi és a mamaszaurusz

Szerző: Dalmore, Remy
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2019
Címkék: Fantasy,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 6000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat