Pusztító tűz

Új Könyv

Adatok:

Szerző: Scalzi, John

Kiadó: Agave Könyvek Kiadó Kft.

Kiadás éve: 2019

Sorozat: Az összeomló birodalom

Sorozat hanyadik része: 2

Értékelések:

5.0

A pontok átlaga


1 értékelés

Írj értékelést

Ajandekutalvány

A megsemmisülés szélén táncoló univerzumban játszódó eposzi űropera nem ért véget: a Pusztító tűz John Scalzi lebilincselő folytatása Az összeomló birodalomhoz.

Az emberiség csillagközi birodalmaként ismert Egyesülés az összeomlás küszöbén áll. Az Ár, a csillagközi utazást lehetővé tevő dimenziók közötti átjáró eltűnőfélben van, egész naprendszereket szakítva el egymástól. Az emberi civilizáció végveszélybe kerül, milliárdok élete forog kockán.

II. Grayland emperátor, az Egyesülés államfője az egyetlen, aki megoldást találhat a problémára és megmentheti az emberiséget. A helyzete azonban nem egyszerű. Rengetegen vannak ugyanis, akik szerint az Ár összeroskadása szóbeszéd csupán – vagy legalábbis lehetőség arra, hogy ők maguk hatalomra kerüljenek.

Miközben Grayland katasztrófára készül, addig a többiek polgárháborúra. Méghozzá olyanra, amelyet egyszerre vívnak majd a hatalom termeiben, a kereskedelem központjaiban, az áhítat oltárainál és a jéghideg világűrben. Az emperátor és a szövetségesei eszesek és találékonyak, de ugyanez igaz az ellenségeikre is.

A Az összeomló birodalom sorozat többi tagja:

1-3 a(z) összesen 3 elemből
3132,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 4-5 nap
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
1950,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén
2000,- Ft
Nem rendelhető
Előjegyezhető bejelentkezés után
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett, kizárólag GLS szállítás esetén

Értékelések

5.0

A pontok átlaga

1 értékelés alapján
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
  • Az összeomló birodalom folytatása vallás és gazdaság filozófiai eszmefuttatásként indul és meglehetősen cinikus képet fest az egyesült galaktikus emberiség történelméről és működéséről. Továbbá ugyanúgy tele van trágárságokkal és káromkodásokkal, mint az első rész, mintha a szerző kéjes örömét lelné a szükségtelen, vulgáris szöveggyártásban. Feltűnő megoldás, hogy a történet tele van erős, sőt domináns női karakterekkel, miközben a férfiak hozzájuk képest meglehetősen gyengék és alárendelt szerepűek. Ezt a birodalmat javarészt nők vezetik, azaz kimondatlan matriarchátus van benne. Mindettől függetlenül kíváncsian várom a sorozat következő kötetét.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött, kizárólag GLS szállítás esetén.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat

Írj értékelést!
Az oldal a működéséhez szükséges sütiket használ.