• webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2019_awakenrealms_nemesis2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/2022/tarsas_2019_awakenrealms_nemesis3_lrg.webp

Nemesis

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Standard (160 db-os) 1 db Kártyavédő - Swan 65*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 2380,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 45*70 mm Premium (100 db-os) 2 db Kártyavédő - Swan 65*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 4760,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Értékelés

Egy mélyűrön áthaladó hajó legénységét alakítjuk ebben a horror játékban, kik egyszer csak felkelnek az utazás vége előtt. Fő célunk, hogy kiderítsük, hogy miért indultak be a vészhelyzeti rendszerek és a hajó megjavítása, hogy vissza tudjunk érni a Földre.

Nem az minden, mint aminek látszik.. bár kooperatív játékról van szó, lesz egy áruló a csapatban, kinek más céljai lesznek, mint mindenkinek. Blöffölni, hátba szúrni ér, persze okos dolog biztosra menni és nem az ártatlan bajtársunkat beáldozni az első veszélynél.

A hideg űr sötétjében semmi jó nem vár vártok! Az űrhajótok idegenekkel fertőzött, és még a saját csapattársaitokban sem bízhattok meg…


A Nemesis egy űrbéli túlélő játék 1-5 játékos számára, hihetetlen figurákkal, agyafúrt és lebilincselő szabályokkal, melyben megtalálható az együttműködés, a blöffölés, a hátbadöfés, és egy ikonikus tudományos-fantasztikus horror kaland minden egyéb kelléke.


A legénység magához tér a hibernációból. Az állapotjelentés kritikus rendszerhibát jelez, és az űrhajó nem képes folytatni az útját. A feladat megtalálni a sérülést, megjavítani, és biztonságban visszatérni a Földre. Csakhogy akad egy probléma: a legénység egyik tagja meghalt. Valaki feltépte a hibernáló kapszuláját, és kirángatta a testét. Tovább rontja a helyzetet, zajokat hallani az űrhajó kiterjedt folyosórendszeréből. Olyanokat, amelyek nem hasonlítanak semmihez, amit azelőtt hallottál.


Amikor szembenézel az elképzelhetetlen borzalommal, akkor vajon megbízhatsz-e a társaidban?


A doboz tartalma:


 • 26 kiváló minőségű figura
 • 300+ kártya
 • 20 karton helyiséglapka
 • 200 egyéb játékelem
 • Kétoldalas karton térkép
 • Műanyag dobozbetét

Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű játékszabályHangulatzeneAngol nyelvű ismertetőMagyar nyelvű játékmenet

46065,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
23076,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
23076,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
17312,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
23584,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
3 értékelés alapján

4.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
Értékeld ezt a játékot és írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Én Kickstarteren backeltem meg a játékot (lassan talán a második körös cuccok is megjönnek hozzá) - röviden: nagyon jó.

  A co-op részt még nem próbáltuk ki, csak a semi co-op-ot, ott nem muszáj egymással kicseszni (bár tényleg segíthet néha :D ). A zajdobás miatt TÉNYLEG hozza a para-faktort; a figurák (pontosabban szobrok inkább) nagyon jól néznek ki, a játék veszett bonyolultnak tűnik - nem az. Igaz, hogy 10+ játék után is néha előkerül a szabálykönyv, de igazából nagyon könnyen megtanulható.

  Csakis ajánlani tudom!

  A játék végén sosem az a kérdés, hogy ki nyert, hanem, hogy nyert-e egyáltalán valaki. Ha veszít az ember sem áll fel keserű szájízzel, mert nagyon jóra sikerült.

 • Mi egyszer próbáltuk ki a félkooperatív játékmódot amely egyhamar egy trollkodós, "mindenki fullba nyomja a kretént" játékká alakult mert a játékosok egyéni célkártyái annyira ellentétben álltak egymással, hogy az összedolgozás mértéke 0% volt. Gyakorlatilag azon múlik csak a győzelem, hogy könnyen teljesíthető célod legyen és időben tudsz-e ott lenni a menekülő kabinoknál mikor kinyílnak. Ha pedig a célodhoz "rejtetten" a hajó épségben tartása is beletartozik, akkor egyszerűen túl sok mindenre kell figyelned ahhoz, hogy így nyerj. Értem ez alatt, az hogy, egyszerűen nincs időd megnézni hogy a három hajtóműből kettő tényleg működik és még az uticél is rendben van-e. Ezért meg kell bíznod másban aki egy részét ezeknek csekkolja. Mivel jópár embernek könnyebb teljesíteni a céljukat úgy hogy a hajó ne maradjon épségben, így jó eséllyel ők indulnak el elsőként ezeket megnézni és elintézni, hogy a hajtóművek ne működjenek (mert a játék közepe felé idegenekkel az ember hátában ezt már sokkal nehezebb lesz) :) Az idegenek pedig nagyon erősek, a leggyakoribb idegen (a felnőtt egyed) ellen dobott kockák 50%-os eséllyel találnak így nagyon szerencsefüggővé válik az egész . A lőszer pedig elég kevés. Jó tudom van lehetőség lőszert találni, sőt lángszórót is össze lehet rakni, de sokszor erre sincs idő. :D Picit úgy érzem sokat akartak markolni ennél a játéknál azzal, hogy a fél kooperatív játékmódot promózták fő vezérvonalként. Egyrészt valahol reálisan nehéz, (egy űrhajón egy civil legénységnek a valóságban se lenne sok esélye egy idegenekkel teli hajóban (még a katona se ér sokat ellenük) másrészt így értelmetlen játszani, mert ugyan van egy hangulata, de a "most se nyert senki" érzéshez kicsit sok a játékidő.

  Na de, hogy pozitívat is mondjak. A mi baráti társaságunk részéről jobban bejött a kooperatív játékmód. Így is kellőképpen nehéz a játék, viszont a bizalom miatti összedolgozás hatására könnyebben lehetett venni az akadályokat. Megjegyezném, hogy így sem nyertünk, de nagyon közel jártunk hozzá és ez minket mint csapat jobban bíztatott arra, hogy újrajátsszunk. Mivel én is KS-en támogattam a játékot ezért kaptam hozzá egy könyvet is amelyel egy kampányt is végig lehet játszani. Szerintünk az is nagyon jól sikerült és nagy kár, hogy csak exklúzívként került a játékhoz, pedig többet hozzáad a játékhoz mint maga az alap koncepció.

 • Engem a játékélmény és a filmek hangulatának tökéletes megidézése egyből elragadott, ezért el is döntöttem, hogy megveszem. Két fontos észrevétel született azóta:
  - Az üzletben azt mondták nem férnek el a fóliázott kártyák a dobozban, még az erre a célra kialakított extra hellyel együtt sem. EZ NEM IGAZ, tökéletesen elfértek, nem kell semmit venni hozzá, élvezet a játék elpakolása is :)
  - A komoly gond viszont az, hogy a contamination kártyák sajnos egy élesebb szemű odapillantással scanner nélkül is leolvashatóa!! :(( 3. játék során döbbentünk rá, és nagy csalódás. Becsület és ügyeskedés kell innentől kezdve a játék során, ez komoly tervezési hiba!

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat