• webrend/images/termek_large/tarsas_2019_reflexshop_sushigoparty2_lrg.webp
 • webrend/images/termek_large/tarsas_2019_reflexshop_sushigoparty3_lrg.webp

Sushi Go Party! (magyar)

Új Társasjáték - Önálló játék
 4.3
3 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 2380,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Egy nagy buli sushi tálat kell összeraknotok! De maradjon ám hely a desszertnek is!


Szerezz minél több pontot az ételek kártyák ügyes kiválogatásával! A Sushi Go Party!-ban csak a játékosokon múlik, milyen ételek kerülnek terítékre! A játék elején összeállított menühöz tartozó kártyákból a játékosszámnak megfelelőt kell kiosztani. Minden kártya másképpen ér pontot, de a kapott lapok közül mindig csak egy választható - a többit tovább kell adni a szomszédnak. Jól gondold meg, mit választasz!


Tofut ennél, megkívántad a miso levest, vagy innál egy finom teát? Esetleg a klasszikus fogásokhoz ragaszkodsz? Minden étel másképp ér pontot, de minden körben csak egyet választhatsz - a többit tovább kell adnod a szomszédnak. A Sushi Go Party! változatában saját ízlésednek megfelelően állíthatod össze a menüt, így jól gondold meg, mit veszel le a futószalagról! Az eredeti Sushi Go Party! "örökölte" az eredeti Sushi Go! játékmenetét, de rengeteg új fogással egészítette ki, így végeredményül egy hatalmas pakknyi partyhangulatot kaptunk.


A játékosok a játék elején kiválaszthatják, milyen ételfajtákkal szeretnének játszani, az ezekhez tartozó lapkákat felrakják a menüre, emlékeztetőül. A kártyákat össze kell keverni, majd a játékosszámnak megfelelő mennyiségű kártyát kell kiosztani. A játékosok kézbe veszik a kapott lapokat, kiválasztanak egyet, a többit pedig továbbadják. A kiválasztott kártyát fel kell fordítani, majd a kapott lapok közül a játékosok ismét kiválasztanak egyet. Ez egészen addig folytatódik, ameddig minden lap le nem került. Aki a harmadik ilyen forduló után (tehát mikor a harmadik kiosztott pakli kártyát is lehelyezték a játékosok) a legtöbb ponttal rendelkezik, az nyert.


Mivel minden étel más és más módon ér pontot, így kombinációik miatt a játék mindig változatos és mindig más stratégiát kíván meg. A játékszabály a játékosszámtól és a kívánt nehézségi szinttől függően javasol étel-összeállításokat, de a tapasztaltabb játékosok saját menüt is összeállíthatnak.


A doboz tartalma: 181 kártya, 22 menülapka, 8 figura, 1 játéktábla


Angol nyelvű játékszabályMagyar nyelvű ismertető
Magyar nyelvű játékmenet
Angol nyelvű ismertető

Sushi Go Party! (magyar)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Phil Walker-Harding
Kiadó: Reflexshop Kft.
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Nyelvfüggetlen
Sorozat: Sushi játékok
Címkék: Ketten és többen is játszható, Kártyajáték, Party, Draftolás, Lap menedzsment, Szett gyűjtés, Párhuzamos akció választás,
3 értékelés alapján

4.3

A pontok átlaga

 • 1
 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Könnyen tanulható és elmagyarázható, nagyon szórakoztató játék, iszonyú aranyos grafikájú lapokkal. Még nem játszottunk vele túl sokat, de már most látszik, hogy sokszor újrajátszható. A kétfős verzió is jó, de azért több fővel nyilván kicsit izgalmasabb. Mivel nem túl bonyolult, könnyen beszippantja azokat is, akik még csak ismerkednek a társasokkal/nem szeretik a bonyolult, hosszú játékokat.
  Szépen el lehet rendezni a különböző fajtájú lapokat a dobozban, még kártyavédővel is, ami nálam pluszpont.

 • Véletlen fedeztük fel az üzletben az egyik polcon ezt a fantasztikus játékot. Sokáig tanakodtunk, hogy a "Sushi Go" társasjáték melyik változatát vásároljuk meg. Utólag örülünk, hogy ezt a "Party" verziót választottuk (Egy kedves eladó véleményét meghallgatva). A beletanulás kicsit lassan ment, de pár játék után már könnyen átláttuk a variációkat. Sokszor játszós mint a Carcassonne és az ára is nagyon baráti.

 • Szerintem sokkal jobb a party változat, mint a sima. Sokkal több a variáció is, de ha valaki arra vágyik, az eredeti játékot is játszhatja vele. 4 csillagot csak azért kap, mert nekem a kártyák vékonyabbnak, sérülékenyebbnek tűnnek és az eredeti insert elképzelése jó, csak a gyakorlatban nem használható annyira, keresnem kell az interneten hozzá 3D nyomtatottat ami sokkal jobban ki van alakítva.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat