Rettegés Arkhamban (magyar, harmadik kiadás)

Új Társasjáték - Alapjáték, van hozzá kiegészítő
 4.7
3 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Válassz kártyavédőt
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 56*87 mm Standard (160 db-os) 2 db Kártyavédő - Swan 43*65 mm Standard (160 db-os) 2 db
Össz ár: 4760,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 56*87 mm Prémium (100 db-os) 3 db Kártyavédő - Swan 43*65 mm Premium (100 db-os) 2 db
Össz ár: 5950,- Ft
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

A GenCon 2018 egy újabb csodás bejelentése volt az Arkham Horror társasjáték harmadik kiadásának a megjelenése. A hallottak alapján a fejlesztőknek sikerült minden leckét megtanulniuk az előző kiadás hátrányosságaiból, illetve alapul vették a többi Lovecraft játék erősségeit és gyengeségeit és úgy tűnik sikerült belőlük kihozni egy releváns frissítését a játéknak.

A fejlesztések és alakítások a következő részeit érintették a játéknak;

- Át lett dolgozva teljesen a narratíva rendszer, picit jobban hasonlítva immár az Arkham Horror LCG történetvezetésére

- A térkép át lett alakítva hexagonális elemekre, melyek mindkét oldala hordoz városrészeket, melyek használatát az adott küldetés fogja meghatározni

- Lerövidített játékidő létfontosságú frissítése elengedhetetlen volt (a megszokott 3-4 óra helyett egy emészthető 1-2 órára csökkent a menetidő)

- Talán a legnagyobb újítás az az Eldritch Horror-ból átvett fókuszálási lehetőség, mely nagyban megnöveli a nyomozók képességeit és rengeteg lehetőséget ad a játékosoknak, hogy minden alkalommal egy teljesen egyedi karaktert hozzanak

- Új nyomozók, szörnyek, kihívások és történetek várnak ránk a harmadik kiadásban, tele új és gyönyörű ábrákkal és rajzokkal

Velünk tartasz Arkham városába még egy alkalommal?

Arkham horror harmadik kiadás

Rettegés Arkhamban (magyar, harmadik kiadás)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Nikki Valens
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Arkham Horror harmadik kiadás játékok
Címkék: Horror, Kooperatív, Tematikus: Cthulhu,
23755,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
11145,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
10175,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
21330,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
17450,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
3 értékelés alapján

4.7

A pontok átlaga

 • 2
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Sziasztok! Szuper a játék! Az angol kiadást már ismertem korábban, de a magyar nyelvű változat is nagyon tetszik. Eddig nem vettem benne észre fordítási hibákat sem. A minőség kiváló. Egyetlen negatívum csak: 12 karakter van a játékban viszont csak 6db kis műanyag tartó van a jelzőikhez...Más leírásokban már találkoztam ezzel a problémával szerintem "gyári hiba", ennek érdemes lenne utána járni a gyártónál.
  Ezt leszámítva csak ajánlani tudom mindenkinek a játékot is, a Szellemlovas csapatát is:)

 • Az Arkham Horror előző változata volt az a játék amely bevezetett a komplex társasjátékok világába, így nagyon magasak voltak az elvárásaim az új kiadással kapcsolatban.
  Az első infókat olvasva kételyeim támadtak,első ránézésre nem volt szimpatikus sem a moduláris tábla, sem pedig az, hogy nem mérhetetlen vént választunk akit le kell győzni, hanem történetet amit végig kell vinni. Látatlanban ez azt sejtette a játékról, hogy az egyszer használatos és lineáris pályákkal megágyaznak a kiegészítő dömpingnek, amikkel életben tartják a játékot a következő években.. (Lásd Mansion of madness)
  Szerencsére minden rossz előérzetem téves volt.
  A moduláris pálya gyönyörűen meg van rajzolva, aki sokat játszott a régivel azt egyből elfogja a nosztalgia a helyszín neveket olvasva. Nekem külön öröm volt a nevezetes épületeket szépen megrajzolva egy hihető város részeként látni.
  Az újrajátszhatósági faktor is meglepően magas, ugyanaz a történet sokfelé ágazhat: 3szor ugrottunk neki az Azathot-os történetnek, egyszer feladtuk, egyszer veszítettünk és egyszer győztünk, de láttam, hogy még mindig jó néhány variációs lehetőség és alternatív befejezés van, amit nem láthattunk, így negyedszerre is szívesen ülnék le elé.
  A játék szívat rendesen ahogy azt megszokhattuk, de most először azt éreztem, hogy a nyomozók is kompetens ellenfelei a mítosznak és nagyon erőssé tudnak válni, főleg, ha valamilyen vonalra specializálódnak. A játék "pandemic-es" része a végzet visszaszorításával szerintem kifejezetten jól áll a játéknak, jó érzés egy környéket megtisztítani minden szörnytől és vörös jelzőtől.
  Egy szó mint száz, bátran ajánlom mindenkinek, aki szerette az eddigi Lovecraft játékokat, véleményem szerint, maximálisan kivívta a játék a létjogosultságát még a viszonylag sűrűn telített Arkham mezőnyben is, sőt a kategóriának egyik legjobbjává vált.

 • Tavaly év vége felé vettük a játékot, mostanra jutottam el odáig, hogy írjak róla.
  A sztoriorientált mód nekünk bejött, a második kiadással összehasonlítva az a komplexebb, de a több szöveg miatt nekem ebbe volt könnyebb beleélni magamat (körben "meséltünk" egymásnak). Fordítási hibák elhanyagolhatók, pl. curio nem kuriózum, hanem inkább műtárgy, amennyire levettem, a nem fegyver cuccok tartoznak ide. Ezen túlmenően semmi vészes.
  A szabályok érthetőek, nem nagyon kellett közmegegyezés sehol. Könnyűnek egyáltalán nem könnyű, sőt, az egyszerűsítések (pl. szörnyek mozgása), és bizonyos lehetőségek (bankkölcsön, újraéledési lehetőség, stb.) kipottyantása ellenére is meglehetősen nehéz megverni a játékot. Ami meglepő lehet, hogy többen egyáltalán nem könnyebb, sőt! Jobban ki kell egyensúlyozni a csapatot.
  Egy mondattal, egy rendkívül jó játék lett, mi tettünk be alá megfelelő zenét (youtube tele van vele), olyan hangulatot csinált, hogy miután elpusztult az egész világ, muszáj volt egyet Exploding Kittenseznünk, hogy helyre jöjjön a lelkivilágunk :). Sok lehetőség van még benne. Az első kieg. már megvan, várjuk a továbbiakat.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat