A Rettegés Éjszakája: Vérfarkas (One Night Ultimate Werewolf) (Magyar kiadás)

Új Társasjáték - Önálló játék
 • webrend/images/termek_large/tarsas_retteges_ejszakaja_verfarkas2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_retteges_ejszakaja_verfarkas3_lrg.jpg

Tulajdonságok:

A játék kiadása: Magyar

A játék: Magyar nyelvű

Játékosszám: 3-10 játékos

A legjobb: 6 játékossal

Játékidő: 10 perc

Ajánlott: 8 éves kortól


Adatok:

Szerzők: Ted Alspach, Akihisa Okui

Kiadó: Reflexshop Kft.

Kiadás éve: 2019

Sorozat: One Night Ultimate Werewolf játékok


Értékelések:

4.5

A pontok átlaga


2 értékelés

Írj értékelést

Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Azonnal kipróbálható

A kipróbálásról részletesen itt olvashatsz.
Ajandekutalvány

Kártyavédő, hogy "örökké" tartson

Játék közben a lapok sérülnek és kopnak a legkönnyebben. Ne felejts el kártyavédőt választani hozzájuk!
Standard: általános használatra
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Standard (160 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Prémium: igényes játékosoknak
Kártyavédő - Swan 57*90 mm Premium (100 db-os) 1 db
Össz ár: 1190,- Ft

Farkasok és falusiak vigyázzatok!


Alszik a város... de nem a szokásos módon! A játékosok dönthetik el, milyen karakterekkel szeretnének játszani - és ezek között egészen érdekesek is akadnak, például a Részeg, aki valakivel karaktert cserél, így fogalma sincsen, kicsoda ő. Mivel az asztal közepén is van három karakter, így megeshet, hogy nincs is köztetek a vérfarkas! Ha pedig mégis te lennél a vérfarkas, vajon ki tudod dumálni magadat és rá tudod kenni a gyanút egy ártatlan falusira?


Ismét egy pörgős játék, aminek központi témája a vérfarkasok körüli mítoszra épül. Ebben a parti játékban 3-10 játékos élheti át egy vérfarkasok fenyegette falu lakóinak életét, de vigyázat, a játékosok közül néhányan maguk a rejtőzködő farkasok. Az éjszaka folyamán a vérfarkasok garázdálkodnak, reggel viszont a falu lakói meglincselnek valakit maguk közül, akikről gyanítják, hogy likantróp. Lássuk milyen izgalmakat rejt ez a parti játék!


Eljött a vérfarkasok éjszakája


A játék tipikusan a „gyilkosos” játékok mechanikájával működik, vagyis a játék elején mindenki kap egy szerepet, majd mindannyian behunyjátok a szemeteket. A játékvezető ez után utasításokat ad arra, hogy bizonyos szerepekkel rendelkező játékosok mit csináljanak.

Például vannak szerepek, akik ismerik a vérfarkasok kilétét, de a vérfarkasok nem ismerik őt. Vannak olyan szereplők is akik titokban kicserélhetik más emberek szerepkártyáit, és rengeteg szerep van ami még tovább bonyolítja az amúgy sem egyszerű helyzetet. Miután mindenki végrehajtotta a szerepének megfelelő utasításokat jöhet a következő fázis.


Felébred a falu


Reggel mindannyian kinyitjátok a szemeteket, és az éjszaka meglátottak, megtudottak alapján megpróbáljátok szavazással eldönteni, hogy melyik játékost lincseljék meg a rettegő falusiak. Akire a legtöbb szavazat kerül, azt a játékost a falusiak meglincselik, szerepkártyáját fel kell fordítani. Ilyenkor számos meglepő dolog történhet. Például ha a vadász hal meg, akkor ő kijelölhet valaki aki szintén kiesik a játékból. Ha az így kijelölt játékos vérfarkas volt, nyertek a falusiak. A falusiak nyernek akkor is, ha elsőre vérfarkast szavaznak ki. Számos más, esetenként elég mókás lehetőség is van. Előfordul például olyan szerep aki eleve meg szeretne halni, ezért ha a falusiak kiszavazzák, akkor ez a szereplő nyeri meg a játszmát. Ha viszont nem speciális karakter, vagy vérfarkas esik ki a játékból, akkor a farkasok győzelmével ér véget a játék.

Összegzés, ajánlás


Fontos kiemelni, hogy a játék az eredeti Ultimate Werewolf rövid változataként fogható fel. Ebben a játékban 1 szavazásról döntenek a játékosok, ami mindenképp meghatározza a játék végkimenetelét, ezért is lehet lejátszani körülbelül 10 perc alatt egy meccset. A lényegi különbség a két változat között leginkább a játékhosszban és a grafikában leledzik. Éppen ezért a játékot azoknak ajánljuk akik ténylegesen egy ilyen egylövetű, nagyon rövid parti játékot keresnek. Akik hosszabb izgalmakra vágynak, de maradnának a témánál, azoknak az Ultimate Werewolf lehet a megfelelő választás.


A játékhoz tartozó app csak a magyarországi google play-en érhető el ingyenesen.


Szabálykönyv
Magyar nyelvű ismertetőMagyar nyelvű játékmenetAngol nyelvű ismertető

A One Night Ultimate Werewolf játékok sorozat többi tagja:

Kiegészítők:

9518,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban is
Ingyenes szállítás 18000,- Ft felett

Értékelések

4.5

A pontok átlaga

2 értékelés alapján
 • 1
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0

Értékeld ezt a terméket és írd meg a véleményedet

Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Gyors és szórakoztató játék, főleg nagyobb társasággal vicces. Nem lehet belőle "csak egy kört" játszani, tuti hogy akarnak belőle repetát a játékosok! Bőven van lehetőség taktikázni, viszont mivel mindig változik a szerepe a játékosoknak, ezért nagyon változatosak a meccsek.
  Mióta megvan, sokat játszottunk vele különböző társasággal, eddig mindenki nagyon élvezte, sőt, mások is beszerezték már azóta a játékot.

 • A játék maga jó, nekem az applikációval gyűlt meg a bajom, lévén hogy külhoni lévén nem engedte a Google Play Árúház a letöltését. Végül sikerült megoldanom, aki hasonló problémákkal küzd annak ezt ajánlom:

  Kell egy google felhasználó aminek Magyarország a törzshelye.
  Ezt legegyszerűbb úgy megoldani hogy készít az ember egy új felhasználót és MOn belül bejelentkezik vele a Play Árúházba.
  (Ha nem vagy MOn belül, akkor kérd meg egy Magyarországon belül tartózkodó, okostelefonnal rendelkező ismerősöd segítségét, hogy jelentkezzen be vele ő a Play Árúházba)
  Ez után az a felhasználó alap országa Magyarország, és ha külföldön jelentkezik be vele valaki, attól még magyar felhasználónak kezeli és le tudja tölteni bárhol az applikációt.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 18000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat