Coffee Roaster

Új Társasjáték - Önálló játék
 
0 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
  • Rövid leírás
  • Tulajdonságok
  • A sorozat többi darabja
  • Vélemények

A Coffe Roaster a kávékészítő mesterek játéka. Válassz a kávébabok közül, melyiket szeretnéd megpörkölni és rakd a választott kávébabok fajtájával egyező tokeneket a zsákba. Minden körben húzz a zsákból a babok közül random, ez fogja meghatározni a pörkölés mértékét. Mikor végeztél, egy próbafőzetet kell készítened, hogy ellenőrizd a kávé ízét, és ennek alapján szerzel pontokat. Minden fajtának megvan a saját pörkölési szintje, de a célhoz a tökéletes pörkölés még kevés, ki kell egyenlíteni az egyes kávébabok pörkölési szintjét úgy, hogy ne rontsd el az adott fajta bab ízét.

Ki kell szűrnöd a füst és az égett bab tokeneket, melyek akadályozzák a pörkölést és az oda nem illő babtokeneket, amik elrontják az ízét.Fontos, hogy kontroll alatt tartsd a zsákod tartalmát az ízhatások és egyedi hatások használatával a pörkölő táblára való lehelyezéssel.


A játék 22 fajta kávébabot tartalmaz. Egy játékban hármat tudsz megpörkölni és a pörkölési cím a végső pontok alapján dől majd el. Élvezd a kávépörkölés világát és nyerd el a végén a „Meister” címet.

Coffee Roaster

Szabály a dobozban:Angol
Szerző: Saashi
Kiadó: Saashi & Saashi
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Angol nyelvű
Címkék: Gazdasági, Stratégia (Eurogame), Pakliépítő/ Kockaépítő/ Zsáképítő, Következtetés/Nyomozás, Rizikózás & kockázatvállalás,
Nincs más termék ebben a sorozatban.
Ehhez a termékhez még senki nem írt értékelést, vagy véleményt.
Ha ismered ezt a játékot, oszd meg véleményedet a többiekkel, segíts nekik a választásban. He tetszik a játék, akkor azért, hogy minél többen játszák, ha nem tetszik, akkor azért, hogy nehogy véletlenül megvegyék.
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat