• webrend/images/termek_large/tarsas_rettegesarkhamban_3kiadas_ejnekevadjan2_lrg.jpg
 • webrend/images/termek_large/tarsas_rettegesarkhamban_3kiadas_ejnekevadjan3_lrg.jpg

Rettegés Arkhamban (magyar, harmadik kiadás) - Éjnek Évadján

Új Társasjáték - Kiegészítő, alapjáték szükséges
 5.0
2 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nem kipróbálható

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Ne merülj álomba!

Az éjnek végtelen óráiban, míg Arkham tisztes polgárai zárt ajtók és lehúzott redőnyök mögött az igazak álmát alusszák,egyesek sötét tervvel és kegyetlen szándékkal homályos zugokban és szentségtelen helyszíneken gyülekeznek. Vajon ki száll szembe a könyörtelen bűnözőkkel, és a gyalázatos kultuszokkal, kik saját baljós céljaikat igyekeznek véghez vinni?
Az Éjnek évadján tovább bővíti a Rettegés Arkhamban alapjátékot, megduplázva a találkozáskártyák számát, új forgatókönyveket, nyomozókat kínálva, és új lehetőségeket teremtve az interakcióra a történettel és Arkham lakosaival a játékosok számára, akik azon fáradoznak, hogy megmentsék a várost és a világot az ősi gonosztól.

Rettegés Arkhamban (magyar, harmadik kiadás) - Éjnek Évadján

Szabály a dobozban:Magyar
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2019
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Sorozat: Arkham Horror harmadik kiadás játékok
23755,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 20-30 nap
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
20748,- Ft
Előrendelhető
Várható érkezés: 2022. október
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
11145,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
17064,- Ft21330,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
17450,- Ft
Raktáron van
Azonnal kapható a boltban
Ingyenes szállítás 12000,- Ft felett
2 értékelés alapján

5.0

A pontok átlaga

 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Kisebb lélegzetvételű kiegészítő lett, új nyomozók, tárgyak, találkozások. Új térképrészlet ebben nincs. Ami nagyon pozitív, hogy az új nyomozók kimondottan eltaláltak, illetve, hogy lett két új sztori. Ez utóbbi egyébként kicsit szűk keresztmetszete a játéknak. Mivel egyéb "anyag" bőven van benne, ha csak ezeket szaporítják, az se kevés, nagyban növeli az újrajátszhatóságot. Itt végeredményben egy 50%-os növekedésről beszélünk, ez elég szép. Ami még nálam tesztelés alatt áll, hogy az alapjáték szalagcímei többségében valami fájdalmas dolgot takartak, ha beletettek pár pozitívabbat (fórumokon elhangzott igényként), sokat segít a játék egyensúlyán (alapból a nyom és semmi tokeneken kívül nem nagyon lehet jót húzni a mítoszfázisban). Ezt nem volt szívem végigolvasgatni játékon kívül. Szintén jó hír, hogy sok játékkiegészítővel szemben semmit nem "nyugdíjaz" az alapjátékból, simán "összeönthető", és játszható egyben. A doboz tartalmának túlnyomó része (az új kódex- és eseménykártyákon kívül minden, esetleg még néhány különleges tárgy jelenthet kivételt) simán beépül az eredeti forgatókönyvekbe, azokat is változatosabbá teszi.
  Összefoglalva: talán kicsit óvatos (az új térképek hiánya miatt), de mindenképpen szép munka. Körömrágva várom a következőt.

 • Ár-érték arányban tökéletes, teljes mértékben egyetértek az előttem szóló Klausz Norberttel, az egyetlen amit talán pluszban tartalmazhatott volna az további küldetések.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat