Nemesis (magyar)

Új Társasjáték - Önálló játék
 3.0
2 értékelés
Próbáld ki otthon azokkal, akikkel játszani fogsz
Nincs raktáron

A kipróbálásról itt olvashatsz.
 • Rövid leírás
 • Tulajdonságok
 • A sorozat többi darabja
 • Vélemények

Egy mélyűrön áthaladó hajó legénységét alakítjuk ebben a horror játékban, kik egyszer csak felkelnek az utazás vége előtt. Fő célunk, hogy kiderítsük, hogy miért indultak be a vészhelyzeti rendszerek és a hajó megjavítása, hogy vissza tudjunk érni a Földre.

Nem az minden, mint aminek látszik.. bár kooperatív játékról van szó, lesz egy áruló a csapatban, kinek más céljai lesznek, mint mindenkinek. Blöffölni, hátba szúrni ér, persze okos dolog biztosra menni és nem az ártatlan bajtársunkat beáldozni az első veszélynél.

Nemesis (magyar)

Szabály a dobozban:Magyar
Szerző: Adam Kwapiński
Kiadó: Delta Vision
Kiadás éve: 2020
Szükséges nyelvismeret: Magyar nyelvű
Címkék: Horror, Kooperatív, Festhető figurák, Tematikus (Amerigame),
Nincs más termék ebben a sorozatban.
2 értékelés alapján

3.0

A pontok átlaga

 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 1
Írd meg a véleményedet
Ehhoz először be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál itt az idő. Aztán gyere ide vissza és folytasd a véleményed megírását.Bejelentkezés & Regisztrálás
 • Ez a vélemény nem a játékot, hanem az enyhén szólva is igénytelen, gány fordítói munkát célozza. Kíváncsi lennek, hogy volt e bárki, aki átolvasta ezt a csodás eredményt mielőtt sokszorosították és eladták.

  A szabálykönyvben vétett hibák - például egy fél angol mondat az annak megfelelő fordítás közepén - csak a bemelegítés arra, hogy a fő játékelemek, azaz akciókártyák, karaktertáblák stb. olyan blőd elírásokat tartalmazzanak, amik ebben az árkategóriában szerintem megengedhetetlenek.

  Ne támogassátok az alja munkát.

  p.s.: A játék maga egyébként kiváló, remélem cserélhető lesz az angol változatra, mert ez szerintem kimeríti a gyári hiba kategóriát.

 • Sajnos egyet kell értsek a korábbi hozzászólással, ebben az árkategóriában szerintem sem elfogadhatók az ilyen jellegű hibák. Nekem a játékszabályzat egyik oldala hülyére volt karcolva, ami nem tudom hogy lehetséges, ha újat rendeltem... Az is tény, hogy egy-két kártya nem egyértelműen fogalmaz (a fordítók védelmében álljon, hogy a játék készítőinek nem az angol az anyanyelve (lengyelek), így az angol szöveg sem egyértelmű, ezért a magyar fordítás pláne nem az), viszont ezek cseppet sem befolyásolják azt az izgalmas játékmenetet és elképesztő élményt, amit a játék nyújt. A figurák kidolgozottak, a kártyák is nagyon részletesek (érdemes kártyavédőt beszerezni hozzájuk, mivel a sok keveréstől és fogdosástól akarva akaratlanul is kopnak és rongyolódnak), a játékszabályzat pedig rendszerezett és érthető.

  Az én legnagyobb problémám azonban a préselt pappírral van. Az egyik helyiséglapkát már a harmadik játék után ragasztani kellett mert felvált rajta a minta, pedig nagyon odafigyelünk rájuk. A szkenner, ami a játék egyik legelmésebb eleme, pedig annyira kitágult a sok fertőzöttség-kártya ellenőrzéstől, hogy attól félek, hogy az is leválik és ragasztani kell…

  A játékmenet hosszú tud lenni (főleg az elején), ezért érdemes jól megválasztani, hogy kikkel is játszik az ember, mert ez nagyban befolyásolja a játékélményt (pl. ha folyamatosan szünetet kell tartani vagy valaki nem tud önállóan döntéseket hozni az elég zavaró). Nekünk volt olyan hogy 6 óra alatt nem tudtunk befejezni 1 játékot (pedig kb 3 óra egy menet) mert nem figyeltek a játékosok, vagy szimplán hosszú szüneteket tartottak, így a végére már senkit nem érdekelt mi történik… Viszont egy jó társasággal garantált a szórakozás ;)

  Összességében én azt mondanám, hogy a játék megéri, mivel magas az újrajátszhatósági faktora és egy jó társasággal mindig izgalmas. Ha pedig valahogy sikerül kiegészítőket is beszerezni (amik sajnos csak angolul vannak és legfeljebb használtan lehet kapni őket), akkor aztán a végtelenségig lehet játszani őket.

Szállítás bárhová

Ingyen szállítás Magyarországon belül 12000,- fölött.

Rendelés telefonon vagy neten

Bármikor lemondhatod

Fizetési lehetőségek

Készpénzzel, Bankkártyával vagy Átutalással

60 napig teljes áron

Beszámítjuk bontatlan játékodat